DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 6. AVGUST: Ovan da pazi na troškove, Vagu očekuje svađa sa partnerom, Strelac će videti staru ljubav

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

05. 08. 2024. u 21:01

SAZNAJTE šta vas u utorak 6. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 6. АВГУСТ: Ован да пази на трошкове, Вагу очекује свађа са партнером, Стрелац ће видети стару љубав

Foto: Free Images Pixabay

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (20.3 - 21.4)

Mesec u Devici u kvadratu sa vašim vladaocem Marsom, čini vas nervoznijim, zbog čega možete napraviti greške na poslu. Napet aspekt sa Plutonom, donosi vam promenu nekih planova. Izbegavajte nepotrebne troškove. Promenljivo raspoloženje.

 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Naglašen znak Device u koji danas ulazi i Mesec, donosi vam nove ideje, naročito ako vaše zanimanje zahteva neku crtu kreativnosti. Dogovor sa osobama koje žive u inostranstvu, donose šanse za zaradu. Promenite način ishrane.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec, simbol emocija, prelazi preko Venere i vašeg vladaoca, retrogradnog Merkura, čineći vas sklonim pogrešnim odlukama. Naglašena četvrta kuća najavljuje trzavice u domu, naročito sa mlađim članom porodice. Podložnost povredama.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Aspekt vašeg vladaoca Meseca sa Plutonom, planetom strasti, nepovoljno utiče na odnos sa bračnim partnerom, posebno kada je reč o ženama. Mnoštvo planeta u trećoj kući, stavlja akcenat na kraća putovanja i dogovore o novom poslu. Nervoza.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Stelijum u Devici, stavlja akcenat na poslovni život, ali i na ljubav, jer može da vas zainteresuje neko ko želi da pređe granicu prijateljstva. Pozicija vašeg vladaoca retrogradnog Merkura, upozorava da odložite saradnju sa Rakom.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Stelijum Meseca, Venere i vašeg vladaoca Merkura, podstiče vašu ambiciju za angažovanjem na poslu koji zahteva preciznost. Novac pristiže preko aranžmana sa nekim s kim ste nekada sarađivali. Provodite više vremena sa prijateljima.

 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Venera i Merkur u Devici, znak u koji danas ulazi i Mesec, slobodnima donosi upoznavanje preko interneta sa osobom koja će ih očarati rečima. Zauzete Vage očekuju nesporazumi, konflikti i rasprave sa ljubavnim partnerom. Više šetajte.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, simbolom moći i novca, zbog čega je neophodan oprez sa ulaganjem u nov posao. Pozicija Marsa upozorava da budete pažljiviji kada je reč o dokumentaciji i ugovorima.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Naglašena kuća karijera u koju je danas ušao i Mesec, donosi vam uvećanje prihoda, naročito preko intelektualnih i uslužnih delatnosti, ali i vanredne troškove. Pozicija retrogradnog Merkura, donosi vam susret sa starom simpatijom.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Napet aspekt između retrogradnog Merkura i Meseca, koji upravlja partnerskim odnosima, donosi trzavice sa voljenom osobom i članovima porodice. Veće su šanse za realizaciju posla koji ima veze sa obrazovanjem, sportom, pisanjem. Glavobolja.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Moraćete da odlažite neke poslovne dogovore koji vam donose šanse za zaradu preko kraćih putovanja. Naglašen znak Device, nagoveštava mogućnost strastvenog susreta sa zauzetom osobom. Provodite više vremena u prirodi.

Ribe (20. 2 - 20.3)

Stelijum planeta u sedmoj kući donosi vam uvećanje prihoda, naročito ako se bavite javnom delatnošću, advokaturom, modom, dizajnom. Ljubavni partner očekuje da mu posvetite više pažnje. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAĆUŠE POLETELE: Raketirana američka baza