TENZIJE NA POSLU, NAPETOST U LJUBAVI Astro savet za utorak, 6. avgust: Planete nam nisu naklonjene, pazite kome šaljete poruke i mejlove

Astrolog Marina Jungić Milošević

06. 08. 2024. u 07:00 >> 07:44

NAGLAŠEN znak Device, u kome se danas, pored Venere i retrogradnog Merkura, nalazi i Mesec, stavlja akcenat na posao i zdravlje.

ТЕНЗИЈЕ НА ПОСЛУ, НАПЕТОСТ У ЉУБАВИ Астро савет за уторак, 6. август: Планете нам нису наклоњене, пазите коме шаљете поруке и мејлове

Foto: Shutterstock

Ovaj stelijum planeta povećava i nervozu, opasnost u saobraćaju, a nepovoljno utiče i rodbinske odnose i komunikaciju sa decom. Ovaj aspekt donosi i probleme sa automobilima, telefonima, kompjuterima i malim kućnim aparatima, a poruke i mejlovi mogu da završe na pogrešnim adresama.

Izazovni aspekti koje Mesec (emocije, raspoloženje) danas obrazuje sa Marsom (strast, povrede) i retrogradnim Plutonom (dominacija, strast, novac), unose napetost i tenziju u ljubavne odnose, ali donose i probleme sa finansijama.

Kvadrat sa Marsom i inkonjunkciju sa retrogradnim Plutonom najviše će osetiti Ovnovi i Škorpije kojima ove planete upravljaju, kao i Bikovi i Vage, jer Mars i Pluton vladaju njihovim partnerskim odnosima.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPLIVAO HIT SNIMAK: Novak Đoković je ovako proslavio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama (VIDEO)