DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 7. AVGUST: Devica da ne sklapa posao sa strancima, Strelac da pazi šta jede, partner sumnja u iskrenost Jarca

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

06. 08. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vas u sredu 7. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 7. АВГУСТ: Девица да не склапа посао са странцима, Стрелац да пази шта једе, партнер сумња у искреност Јарца

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u kući posla pod uplivom Urana donosi vam nove ideje u vezi sa isplativim aranžmanom. Napet aspekt sa Neptunom, simbolom prevara, upozorava da ne verujete svemu što vam neko predlaže. Podložnost povredama u kući.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Trigon Meseca sa Plutonom u kući karijere donosi vam povoljan dogovor sa osobom na položaju ili nadređenima. Napet aspekt sa Marsom i Jupiterom, nepovoljno utiče na posao i finansije. Susret sa interesantnom osobom na rođendanu, u restoranu.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Pozicija Meseca, koji upravlja vašim poslovnim ali i ljubavnim životom čini vas konfuznim i sklonim raspravama sa saradnicima, članovima porodice i emotivnim partnerom. Pazite, neko želi da iskoristi vašu dobronamernost. Oprez u saobraćaju.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec pravi izazovan aspekt sa Neptunom, planetom obmana, zbog čega morate da budete obazriviji prilikom potpisivanja dokumenata, sklapanja dogovora kao i kontakta sa rođacima koije dugo niste videli. Nesanica.

 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mada Mesec u Devici stavlja akcenat na vaš posao i finansije, ipak izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita. Pruža vam se šansa da zajedno s partnerom ostvarite nešto o čemu ste maštali. Promenljivo raspoloženje.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Mesec u vašem znaku pravi napet aspekt sa Neptunom, simbolom nadahnuća ali i iluzija, pa nije povoljan trenutak za pravljenje planova sa strancima. Slobodne Device očekuje romantičan susret sa osobom sa posla. Izbegavajte konzervirane namirnice.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec u kući podsvesti pod uticajem Urana, podstiče vašu intuiciju, kreativnost ali i praktičan duh. Pozicija Neptuna, planete obmana, koji upravlja vašim finansijama, upouzorava da ne preduzimate rizične finansijske poteze.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec u Devici pravi trigon sa Uranom u sedmoj kući, donoseći vam uvećanje prihoda preko partnera, ljubavnog ili poslovnog. U pozorištu, na koncertu ili nekoj proslavi, teško ćete odoleti šarmu Bika.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec u kući karijere donosi vam novac preko poslova u vezi sa nekretninama, arhitekturom, građevinarstvom, dizajnom. Ljubavni partner i članovi porodice očekuju da im posvetite više pažnje. Obratite pažnju na način ishrane.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Vladalac partnerskih odnosa, Mesec, donosi vam kontakte sa strancima preko putovanja, predavanja, seminara ili stručnog usavršavanja. Ne bi trebalo da žurite sa donošenjem važnih odluka. Emotivni partner sumnja u vašu iskrenost. Glavobolja.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec obrazuje trigon sa vašim vladaocem Uranom, koji upravlja i vašom intuicijom, donoseći vam zaradu preko uslužnih delatnosti i poslova koji zahtevaju veliku preciznost. Naglašena kuća strasti podstiče partnerovu ljubomoru.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec u napetom aspketu sa vašim vladaocem Neptunom, donosi vam romantično raspoloženje ali sklonost zabludama. Novac stiže preko intelektualnih, kao i zanimanja koja imaju veze sa pisanjem i kraćim putovanjima. Provodite više vremena sa prijateljima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPLIVAO HIT SNIMAK: Novak Đoković je ovako proslavio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama (VIDEO)