OD VESTI O NOVCU, DO TENZIJA SA KOLEGINICAMA Astro savet za sredu, 7. avgust: Mesec u konjunkciji sa asteroidom Eros donosi romansu na poslu

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

07. 08. 2024. u 07:00

MESEC u nervoznoj, vrednoj Devici danas pravi napet aspekt sa Jupiterom i Marsom u ništa manje nervoznim Blizancima, što će rezultirati povećanom tenzijom i promenljivim raspoloženjem.

ОД ВЕСТИ О НОВЦУ, ДО ТЕНЗИЈА СА КОЛЕГИНИЦАМА Астро савет за среду, 7. август: Месец у конјункцији са астероидом Ерос доноси романсу на послу

Foto: Shutterstock

Koleginice vam danas mogu praviti probleme, ili ćete vi bar tako misliti - da su one uzrok vaših problema. Neke će to zaista i biti, a neke će vam samo tako izgledati. Pošto Mesec prelazi i preko asteroida Eros u Devici, mnoge veze danas će započeti na poslu.

Ako ste roditelj, mališani će vam se žaliti na nastavnike, ili neku nepravdu u školi, svađu sa vršnjacima. Slična situacija će biti sa drugim učesnicima u saobraćaju, naročito ako ste vozač. Ovaj aspekt nosi i opasnost od povreda prstiju, šake, ramenog pojasa.

S druge strane, Mesec predveče ulazi u trigon sa retrogradnim Plutonom u Vodoliji, donoseći vam povoljne vesti o novcu, nekoj isplati, honoraru. Takođe, pravi i trigon sa Uranom, što donosi sjajne ideje onima koji se bave zanimanjima koja imaju veze sa novim tehnologijama, tehnikom, elektrotehnikom, uslužnim delatnostima, arhitekturom, građevinarstvom.

Aspekti koji opominju na oprez, naročito na poslu i u odnosu sa ljubavnim partnerom, ali i rodbinom, jesu opozicije između Meseca i retrogradnog Saturna i retrogradnog Neptuna. Prvi aspekt utiče na češće promene raspoloženja, čak sklonost ka depresiji, a drugi vodi u zablude i nemogućnost da se realno sagleda neka situacija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BOBIN I BRENIN KUM MEĐU 2.000 NAJBOGATIJIH: Ko je milioner sa TRIDESET PETORO dece poznat po humanosti