DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 8. AVGUST: Strelcu dobar dan za dogovore, Ribe da poslušaju savet prijatelja, Bik sumnja u partnera

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

07. 08. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u Vagu, šta vas u četvrtak 8. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 8. АВГУСТ: Стрелцу добар дан за договоре, Рибе да послушају савет пријатеља, Бик сумња у партнера

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), a potom za znak, kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u Vagi pravi harmoničan aspekt sa retrogradnim Plutonom u Vodoliji, simbolom moći i novca, donoseći vam realizaciju planova i uvećanje prihoda. Emotivni partner je sklon dramatizovanju nekih situacija. Unosite više tečnosti.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec u kući posla, pod uticajem retrogradnog Plutona koji vlada partnerskim odnosima, donosi vam uspeh u dogovorima sa osobama koje žive u inostranstvu. Imate utiska da ljubavni partner nešto krije od vas. Smanjite unos šećera.

 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Trigon između Urana i Meseca, vladaoca vaših finansija, u kući ljubavi i kreativnosti, povoljno deluje na realizaciju posla u okviru porodične ili delatnosti u vezi sa umetnošću ili sportom. Proverite hormonski status.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u kući privatnosti, pod uplivom retrogradnog Plutona, donosi mogućnost saradnje sa ljubavnim ali i poslovnim partnerom. Angažman u okviru medijskog ili društvenog projekta donosi vam uspeh.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u kući biznisa pravi trigon sa retrogradnim Plutonom, donoseći vam dogovor sa uticajnom osobom. Trigon sa Uranom, donosi vam sjajne ideje, ali podstiče i vašu potrebu za trošenjem novca. Više šetajte.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Sa Mesecom u kući posla, možete da ostvarite zanimljive ideje u vezi sa investiranjem u društveni, medijski ili projekat sa strancima. Susret sa Jarcem u prepodnevnim satima budi stare uspomene. Provodite više vremena sa prijateljima.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec u vašem znaku pravi trigon sa retrogradnim Plutonom, donoseći vam dvostruke izvore prihoda. Pozicija vašeg vladaoca Venere, nepovoljno utiče na dogovore u vezi sa kupovinom, prodajom ili izdavanjem nekretnina. Nesanica.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Pluton u trigonu sa Mesecom u kući intuicije, donosi vam uvećanje prihoda preko honorarnog posla. Pozicija Venere, planete ljubavi, nagoveštava poznanstvo sa šarmantnom osobom na kraćem putu ili predavanju. Glavobolja.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Trigon između Meseca i retrogradnog Plutona u kući biznisa, povoljno utiče na dogovore sa nadređenima i osobama na položaju. Pozicija vašeg vladaoca Jupitera, upozorava da pripazite na troškove i način ishrane. Više šetajte.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec u kući karijere pravi trigon sa Plutonom, planetom velikog novca, pa kujete grandiozne planove o saradnji sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Vanredni izdaci u prepodnevnim satima. Voljena osoba je ljubomorna.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Pluton u vašem znaku pravi trigon sa Mesecom u Vagi, donoseći vam uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima, predavaštva ili stručnog usavršavanja. Mogući vanredni troškovi, koji se odnose na uređenje doma. Glavobolja.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Sa Mesecom u kući novca, trebalo bi da poslušate savet prijatelja u vezi sa ulaganjem u nov projekat. Pozicija Venere donosi vam mogućnost odlaska na kraći put sa osobom koju poznajete preko posla. Smanjite unos šećera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI MILORAD ČAVIĆ?! Majkl Felps: Sva olimpijska zlata u Pekingu sam osvajao protiv dopingovanih!