DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 9. AVGUST: Ovan dobija romantičnu poruku, Devicu i Škorpiju muči nesanica, Jarac da pazi kako troši novac

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

08. 08. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vas u petak 9. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 9. АВГУСТ: Ован добија романтичну поруку, Девицу и Шкорпију мучи несаница, Јарац да пази како троши новац

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.


 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Aspekt koji Mesec danas pravi sa vašim vladaocem Marsom, simbolom akcije, donosi vam šansu za brzu zaradu, a pozicija Jupitera odlazak na kraći put. Moguća rasprava sa rođakom. Dobijate romantičnu poruku od Blizanaca.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Izazovan aspekt Meseca i Saturna usporava ili odlaže neke poslove. Izbegavajte nepotrebne troškove. Pozicija ljubavnih planeta, vašeg vladaoca Venere i Marsa, nagoveštava poznanstvo sa mlađom osobom preko poslovnih kontakata.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Inkonjunkcija između Meseca i Saturna u kući karijere, upozorava da se prilagodite novim okolnostima na radnom mestu i zahtevima nadređenih. Novac pristiže preko marketinga, turizma ili posla koji podrazumava česta putovanja.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u kući privatnosti, donosi vam novac preko građevinskih i poslova sa nekretninama. Za sada je bolje da odložite dogovore sa strancima, kako ne biste došli u neprijatnu situaciju kada je reč o finansijama.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Na krizu u poslovima sa nekadašnjim partnerima ne možete mnogo da utičete. Moguće rasprave sa ljubavnim partnerom. Slobodni Lavovi, na kraćem putu ili predavanju, mogu da upoznaju šarmantnu osobu. Poslušajte savet jedne Vodolije.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac, retrogradni Merkur u konjunkciji sa Venerom u vašem znaku, donosi vam novac preko neke samostalne delatnosti.Emotivnom partneru je jasno da bez vašeg angažovanja ne bi uspela u onome što je zamislio. Nesanica.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec prelazi preko Crnog Meseca Lilit u Vagi čineći žene zavodljivijim a muškarce sklone avanturama. Pozicija Urana, koji upravlja vašim ljubavnim životom, donosi odlazak na zajednički put sa voljenom osobom. Novac stiže preko poslova u medijima, društvenih projekata, filma. Rekreirajte se.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Sa Mesecom u kući intuicije koji pravi harmoničan aspekt sa vašim vladaocem Marsom, dobijate neočekivanu šansu da realizujete projekat sa strancima. Susret sa mladolikom osobom na nekom seminaru ili stručnom predavanju. Nesanica.

 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Aspekti Meseca i vašeg vladaoca Urana u sedmoj kući podstiču vašu ambiciju kada se radi o angažovanju u javnoj Preko društvene mreže, možete da upoznate nekoga ko vas neće ostaviti ravnodušnim. Provodite više vremena u prirodi.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Aspekt između Meseca u kući karijere i vašeg vladaoca Saturna opominju na oprez prilikom dogovora i potpisivanja ugovora. Mogući su neplanirani troškove. Rak vam šalje romantičnu poruku. Oprez za volanom.

 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Aspekti vašeg vladaoca Urana i Meseca, donosi vammogućnost za uvećanje prihoda, ako poslujete sa strancima. Pozicija Venere, planete ljubavi, donosi vam poznanstvo preko prijatelja sa interesantnom osobom. Bol u leđima.

 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Pozicija Meseca u kući novca upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije. Možete da dobijete primamljivu ponudu ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, sportom ili obrazovanjem najmlađih. Strastveni susret sa Bikom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDESNA SRBIJA BEZ OLIMPIJSKOG FINALA U KOŠARCI! Orlovi držali u šaci Tim snova, ali su se Amerikanci nestvarno spasili!