DAN ZA TAJNE ROMANSE Astro savet za petak, 9. avgust: Oprez - Mnoge paralelne veze biće otkrivene

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

09. 08. 2024. u 07:00

MARS, planeta akcije, danas obrazuje egzaktnu konjunkciju sa asteroidom Amor u Blizancima, koji se praktično nalazi između Marsa i Jupitera.

ДАН ЗА ТАЈНЕ РОМАНСЕ Астро савет за петак, 9. август: Опрез - Многе паралелне везе биће откривене

Foto: Shutterstock

Strasti će biti uzavrele, emocije naglašene, a telefoni će se usijati od poruka. Budući da Mars simbolizuje i strasti, ali i povrede, a Jupiter, kao planeta ekspanzije, sve uvećava, ovaj spoj planeta u znaku komunikacija, biznis i flerta, samo će rasplamsati strasti, u čemu će značajnu ulogu odigrati i Amor.

Promenljivi znaci, Blizanci, Device, Strelci, Ribe, naći će se u iskušenju da na kraćem poslovnom putu uđu u tajnu ili manje tajnu romansu sa koleg(inic)om. Mnogi će se naći u ljubavnoj dilemi, razapeti između simpatija prema mlađoj i starijoj osobi, ne znajući za koju da se opredele. Zato će neki ostati u paralelnim vezama, rizikujući da njihova tajna bude otkrivena, što će se verovatno i desiti, zbog kvadrata sa retrogradnim Saturnom iz Riba. On će izvući na površinu i ono što treba i ono što ne treba.

I mada spoj Marsa i Jupitera podstiče entuzijazam, energiju i ambiciju, naročito kada je reč o poslu, sve to usporava kvadrat sa retrogradnim Saturnom u Ribama. To znači da će se manipulatori dobro potruditi kako bi poljuljali vašu veru u nešto što je ispravno, razvejaće sumnje i pokušati da vas odgovore od nečega u šta duboko verujete.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDESNA SRBIJA BEZ OLIMPIJSKOG FINALA U KOŠARCI! Orlovi držali u šaci Tim snova, ali su se Amerikanci nestvarno spasili!