OČEKUJTE POMOĆ I PODRŠKU Astro savet za subotu 10. avgust: Mesec danas obrazuje snajne aspekte, a najviše će ih osetiti 4 znaka horoskopa

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

10. 08. 2024. u 07:00

MESEC danas obrazuje sjajne aspekte (sekstile) sa Suncem, Marsom i Jupiterom u Blizancima, kao i sa Merkurom blizu Venere (predveče), donoseći povoljne uslove i situacije, kao i osobe koje žele da vas posavetuju, da vam pomognu i pruže podršku.

ОЧЕКУЈТЕ ПОМОЋ И ПОДРШКУ Астро савет за суботу 10. август: Месец данас образује снајне аспекте, а највише ће их осетити 4 знака хороскопа

Foto: Profimedia

Ovo se prvenstveno odnosi na Lavove druge i treće dekade, avgustovske Device, Vage druge i treće dekade i Blizance druge dekade.

Mada će Lavovi i dalje osećati napetost u odnosu sa nadređenima, zbog kvadrata sa Uranom na Algolu, ipak će im trigon između njihovog vladaoca Sunca i Meseca, kao i trigon sa Marsom i Jupiterom u Blizancima, pomoći da donesu ispravne odluke. U prevodu, mogu da očekuju podršku i dobar savet od prijatelja, medija i velikih organizacija.

Ni Devicama nije lako zbog toga što ih ometa neumoljivi, retrogradni Pluton iz kuće posla i zdravlja, opominjući ih šta sve još treba da završe, dovrše, a da pri tom njihov nervni sistem ne trpi. A to neće biti lako. Međutim, tu će imati pomoć žena na položaju, budući da Mesec predveče pravi sekstil sa vladaocem Device Merkurom i Venerom, koja upravlja poslovima i finansijama jedne Device.

I na kraju, Vage, sa Mesecom u kući ličnosti, koji obrazuje sjajne apsekte sa Suncem i Marsom i Jupiterom, mogu da se oslone na pomoć Lava ili ugledne uticajne osobe, kao i osoba koje često putuju zbog posla, ili njihov posao ima veze sa obrazovanjem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!