NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. AVGUSTA: Blizancima loš period za ljubav, Vaga da pazi šta priča, Zauzete Ribe očekuju trzavice u vezi

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

10. 08. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa od 11. do 17. avgusta, šta vas narednih sedam dana očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 11. ДО 17. АВГУСТА: Близанцима лош период за љубав, Вага да пази шта прича, Заузете Рибе очекују трзавице у вези

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto: Free Images Pixabay

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Konjunkcija vašeg vladaoca Marsa i Jupitera, tokom ovog perioda, opominje na oprez prilikom dogovora i potpisivanja ugovora. U vreme prve Mesečeve četvrti u Škorpiji, 12. avgusta, novac pristiže preko poslova u vezi sa bankarstvom, medicinom. Egzaktan kvadrat između Saturna i vašeg vladaoca Marsa, 16. avgusta, nepovoljno utiče na odnos sa saradnicima i kolegama.

Ljubav Venera, vladalac partnerskih odnosa, zajedno sa retrogradnim Merkurom u kući strasti, donosi vam nastavak romanse sa osobom koju već poznajete preko poslovnih kontakata.Posle 15. avgusta, može doći do rasprava ili raskida, zbog pogrešno protumačenih partnerovih reči ili postupaka.

Zdravlje Glavobolja.

 

Foto: Free Images Pixabay

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao U vreme prve Mesečeve četvrti u Škorpiji, 12. avgusta, odložite potpisivanje ugovora. Zbog retrogradnog hoda Merkura, vladaoca vaših finansija, izbegavajte nepotrebne troškove. Uključite intuiciju i dobro se raspitajte o saradnicima, kako vas neko ne bi doveo u zabludu. U drugoj polovini perioda, budite oprezniji u komunikaciji sa Lavovima, Vagama, Blizancima.

Ljubav Početkom nedelje, slobodni mogu da se zaljube u kolegu ili nekoga čije zanimanje ima veze sa medicinom ili farmacijom. Posle 15. avgusta, u vaš život može ući stara ljubav. Egzaktan kvadrat između Saturna i Marsa, koji upravlja partnerskim odnosima, 16. avgusta, unosi tenziju u odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje Osetljivo grlo.


 

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao U vreme prve četvrti u Škorpiji, 12. avgusta, možete da se dogovorite o novom poslu sa osobama iz prekookeanskih zemalja. Uspeh očekuje Blizance koji se bave intelektualnim delatnostima, pisanjem. Vaš vladalac, retrogradni Merkur, 15. avgusta, vraća se u Lava upozoravajući na oprez sa ugovorima, saradnicima, rođacima, decom. Poslušajte savet jednog Ovna.

Ljubav Vaša potreba da na ljubav gledate kroz ružičaste naočare, može vam doneti razočaranje i želju za izolacijom. Sredinom perioda, očekuju vas trzavice u domu i porodici. Konjunkcija Marsa i vladaoca partnerskih odnosa, Jupitera, stvara vam tenziju, jer partner želi da vam nametne svoju volju.

Zdravlje Osetljivi disajni organi.

 

Foto: Free Images Pixabay

Rak (22. 6 - 22. 7)

Posao U vreme prve četvrti vašeg vladaoca Meseca, blizu asteroida Fantazija u Škorpiji, 12. avgusta, možete da uvećate prihode preko projekata koji imaju veze sa umetnošću, sportom, obrazovanjem. Sredinom perioda, odložite podizanje kredita ili uzimanje pozajmica, tri puta merite, a zatim secite. Povedite više računa o dokumentaciji i ključevima, karticama, telefonima.

Ljubav Konjunkcija Jupitera i Marsa, koji upravlja vašim emotivnim životom, nagoveštava ulazak u tajnu romansu sa osobom koja se bavi medicinom, naukom, farmacijom ili radi u nekoj ustanovi zatvorenog tipa. Merkur se 15. avgusta vraća u drugu kuću, donoseći vam kontakt sa starom simpatijom, moguće Jarcem.

Zdravlje Problemi sa želucem.

Foto: Free Images Pixabay

Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao U vreme prve Mesečeve četvrti u kući privatnosti, 12. avgusta, imate šanse da zaradite preko poslova sa nekretninama. Merkur, vladalac vaših finansija, 15. avgusta, retrogradnim hodom vraća se u vaš znak, kako biste dovršili započete poslove.Naglašena kuća društvenog života i planova, donosi vam uvećanje prihoda preko angažmana u medijima i velikim organizacijama.

Ljubav Sa mnoštvom planeta u Devici i pozicijom retrogradnog Neptuna, simbola zabluda, teško ćete uspeti da odolite šarmu osobe koju već poznajete preko službenih kontakata. Napet aspekt između vašeg vladaoca Sunca i Urana, donosi vam rasprave sa emotivnim partnerom zbog njegove potrebe sa dominacijom.

Zdravlje Bol u leđima.

Foto: Free Images Pixabay

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao Odgovara vam prva Mesečeva četvrt u Škorpiji, 12. avgusta, naročito ako se bavite turizmom, obrazovanjem ili poslom koji podrazumeva česta putovanja. Vaš vladalac Merkur, sredinom perioda, retrogradnim hodom vraća se u 12. kuću, kada neko može pokušati da širi tračeve o vama. U drugoj polovini nedelje, povedite više računa o dokumentima i vrednim sitnicima.

Ljubav Sa Suncem, retrogradnim Merkurom, Venerom i asteroidom Eros u vašem znaku, definitivno ste znak u trendu. Posle 15. avgusta, kada se Merkur vraća u Lava, zauzeta osoba će pokušati da stupi u kontakt s vama. Saturn u Ribama, 16. avgusta, pravi egzaktan kvadrat s Marsom, unoseći tenziju u odnos s partnerom.

Zdravlje Nervoza.

Foto: Free Images Pixabay

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao Napeti aspekti vašeg vladaoca Venere, koja upravlja i vašim finansijama, donose vam mnogo posla i obaveza. U vreme prve Mesečeve četvrti u kući posla, 12. avgusta, očekuje vas uvećanje prihoda. Povedite više računa o svojim izjavama, naročito ako ste preko posla prisutni u javnosti. Oko 15. avgusta, dobijate šansu da brže dovršite važan projekat.

Ljubav Sa naglašenom kućom ljubavi, u kojoj se nalazi i Mars, vladalac partnerskih odnosa, bićete u iskušenju da uđete u romansu sa mlađom, zauzetom osobom o kojoj veće duže vreme razmišljate. Do sredine nedelje, preko društvene mreže ili prijatelja, možete da upoznate jednog harizmatičnog Lava.

Zdravlje Osetljivi bubrezi.

Foto: Free Images Pixabay

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao Prva Mesečeva četvrt u vašem znaku, jednom godišnje u vašpem znaku, 12. avgusta, upozorava na dodatni oprez na putovanjima i prilikom dogovora i pregovora sa strancima. Egzaktan kvadrat između vašeg vladaoca Marsa i retrogradnog Saturna, 16. avgusta, nepovoljno deluje na vaše finansije. Izbegavajte nepotrebne troškove i uzimanje kredita i pozajmica.

Ljubav Period pred vama najavljuje buru emocija, jer vaš vladalac Mars, simbol strasti u kući strasti, pravi konjunkciju sa Jupiterom, koji sve uvećava. Spoj Venere i retrogradnog Merkura u kući flerta, početkom nedelje, donosi vam upoznavanje s mlađom osobom preko interneta. Jedna Devica misli na vas.

Zdravlje Osetljiv urogenitalni trakt.

Foto: Free Images Pixabay

Strelac (23.11 - 21. 12)

Posao Mada vam kontakti sa strancima i putovanja, ove nedelje, donose veće šanse za zaradu, prva Mesečeva četvrt u kući prepreka, 12. avgusta, upozorava da izbegavate rizične finansijske poteze i nepotrebne troškove. Sredinom perioda, možete da obnovite kontakt sa osobom na položaju, preko koje ćete dovršiti poslove koje nikako niste stizali da završite.

Ljubav Oko 13. avgusta, može da vas privuče jedan Blizanac koji će imati samo lepe reči za vas, a oko 15. avgusta očekuje vas strastveni susret sa Lavom. Pozicija Marsa u kući partnerskih odnosa i Saturna u kući privatnosti, 16. avgusta, nepovoljno utiče na odnos s partnerom i članovima porodice.

Zdravlje Išijas.

Foto: Free Images Pixabay

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao U vreme prve Mesečeve četvrti u Škorpiji, 12. avgusta, novac vam pristiže preko kreativnih zanimanja, digitalnog marketinga, sporta. Posle 15. avgusta, pripazite šta i kome pričate. Egzaktan kvadrat između vašeg vladaoca, retrogradnog Saturna i Marsa, 16. avgusta, usporava i odlaže vaše planove, dogovore i kraća putovanja. Budite tolerantniji prema kolegama.

Ljubav Oko 13. avgusta, dobijate poziv za izlazak od Device. Slobodne Jarčeve, sredinom nedelje, očekuje strastveni susret sa harizmatičnom osobom, koju su već upoznali na nekom javnom skupu. Naglašena kuća strasti, krajem perioda, podstiče partnerovu ljubomoru, ali i vaše sumnje u njegovu vernost.

Zdravlje Problemi sa zubima.

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Prva Mesečeva četvrt u kući karijere, 12. avgusta, donosi vam dogovor sa nadređenima, koji nećete tek tako lako postići. Sredinom nedelje, budite oprezniji, ako planirate da ulažete novac u posao, koji podrazumeva česta putovanja. Trebalo bi da budete oprezniji u pregovorima sa predstavnicima inostranih firmi. Poslušajtete savet jednog Jarca ili Vage.

Ljubav Početkom nedelje, očekuje vas strastveni susret sa osobom s kojom se poznajete preko posla. Retrogradni Merkur, vladalac vašeg ljubavnog života, donosi vam romansu sa starom simpatijom na kraćem putu. Napet aspekt Sunca i vašeg vladaoca Urana u kući privatnosti, donosi rasprave u domu i porodici.

Zdravlje Venska cirkulacija.

Foto: Free Images Pixabay

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao Poslednja četvrt Meseca u devetoj kući, 12. avgusta, najavljuju zaradu preko putovanja, kontakata sa strancima, obrazovanja, stručnog usavršavanja u inostranstvu. U prvoj polovini nedelje, očekuju vas vanredni troškovi. Posle 15. avgusta, jedan kolega ili prijatelj, može da vam otkrije šta zapravo oseća prema vama. Poslušajte savet jedne Vodolije.

Ljubav Retrogradni Merkur u napetom aspektu sa vašim vladaocem, retrogradnim Neptunom, nagoveštava sastanak s nekim ko vam je nekada bio veoma drag. Saturn u vašem znaku, 16. avgusta, pravi egzaktan kvadrat sa Marsom i vašim suvladaocem Jupiterom, donoseći vam trzavice u braku, a roditeljima s decom.

Zdravlje Zadržavanje vode u organizmu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!