DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 11. AVGUST: Ovnu loš dan za finansije, Škorpija se preispituje, Jarac da izbegne rasprave sa ženama

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

10. 08. 2024. u 23:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u Škorpiju, šta vas u nedelju 11. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 11. АВГУСТ:  Овну лош дан за финансије, Шкорпија се преиспитује, Јарац да избегне расправе са женама

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.


 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u Škorpiji u koji "pada" vaša kuća novca ali i rizika, pod uticajem vašeg vladaoca Marsa, nepovoljno utiče na vaše finansije. Dopada vam se mlađa osoba sa kojom se često viđate na poslu. Kardiovaskularne tegobe.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Pozicija vašeg vladaoca Venere doprinosi bržoj realizaciji vaših ideja i planova. Aspekt između Marsa ali i ljubavi i Meseca u kući partnerskih odnosa, donosi vam preokrete i na emotivnom i na poslovnom planu. Više šetajte.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Aspekt između Meseca u Škorpiji i vašeg vladaoca Merkura blizu Venere u kući karijere, donosi vam zaradu preko poslova u zdravstvu i uslužnih delatnosti. Susret s nekim koga ste već upoznali preko prijatelja. Nesanica.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u petoj kući donosi vam uspeh ako vaše zanimanje ima vezesa sportom ili umetnošću. Očekuju vas burne scene na emotivnom planu, zbog partnerove posesivnosti i potrebe za dramatizovanjem. Izbegavajte alkohol.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Merkur, koji upravlja vašim poslom u sekstilu sa Mesecom u četvrtoj kući privatnog života, pogoduje privatnicima koji se bave uslužnim delatnostima, modom, dizajnom. Aspekti Plutona čine vas podložnim uticaju voljene osobe. Alergija.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Sekstil između vašeg vladaoca Merkura i Meseca u kući biznisa, donosi mogućnost postizanja dogovora o isplativom aranžmanu. Dobijate poruku romantične prirode od Blizanaca. Zahlađenje odnosa sa bračnim partnerom. Proverite krvnu sliku.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Tranzit Meseca preko kuće posla pod uplivom vaše vladaoca Venere blizu Merkura, donosi vam novac preko honorarnih angažmana. Pozicija Urana, koji upravlja vašim ljubavnim životom, donosi vam razdvajanje od partnera. Više se odmarajte.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec u kući ličnosti u kvadratu sa vašim vladaocem Plutonom, čini vas sklonim preispitivanju nekih odluka. Jasno vam je da ćete se prilagoditi potrebama voljene osobe, naročito ako se radi o jednom Raku ili Devici. Izbegavajte alkohol.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Neptun, suvladalac vašeg znaka, formira izazovan aspekt sa Mesecom u kući prepreka, što može da uspori ili odloži mogućnost uvećanja prihoda. Bračni partner planira zajedničko putovanje s avama. Unosite više vitamina.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec prelazi preko 11. kuće obrazujući kvadrat sa Plutonom u kući posla, zbog čega može da dođe do odlaganja nekih planova. Izbegavajte rasprave sa ženama. Stara simpatija potrudiće se da stupi u kontakt sa vama. Unosite više tečnosti.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Aspekt između Meseca u kući karijere i vašeg vladaoca Urana, upozorava da pripazite na finansije, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Slobodne Vodolije, preko prijatelja, mogu da upoznaju harizmatičnu osobu. Izbegavajte alkohol.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Napet aspekt između vašeg vladaoca Neptuna i Meseca u kući ljubavi čini vas nesmotremnim kada je reč o poznanstvu sa osobom koja vam se dopada. Odložite podizanje kredita i rizične finansijske poteze. Izbegavajte alkohol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI ŠOU NA PODIJUMU! Košarkaši Srbije se baš načekali na bronzu na Olimpijskim igrama, a onda proslavili u svom stilu! (FOTO)