PLANOVI LAKO PADAJU U VODU Astro savet za nedelju 11. avgust: Dovršite započeti posao

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

11. 08. 2024. u 07:00

VENERA, planeta ljubavi ali i novca, polako se udaljava od Merkura, koji se retrogradnim hodom, iz poslovične Device vraća u Lava (znak u kome je njegov uticaj oslabljen) i u koji će ući 15. avgusta.

ПЛАНОВИ ЛАКО ПАДАЈУ У ВОДУ Астро савет за недељу 11. август:  Довршите започети посао

Foto: Profimedia

Merkur je planeta biznisa i komunikacija, koja upravlja Devicom, a ona uvek voli da zna na čemu je i na koga može da računa.

Međutim, kako retrogradni Merkur obrazuje napete aspekte sa retrogradnim Neptunom, Uranom na Algolu i retrogradnim Plutonom, nemojte se iznenaditi ako vam neki planovi padnu u vodu ili ako ne uspete da postignete dogovor koji ste želeli, bilo da se radi o poslu ili odnosu sa ljubavnim partnerom.

S obzirom na to da ova pozicija Merkura mnogo toga ometa i da je najbolje rešenje prilagođavanje postojećim uslovima, trebalo bi iskoristiti sekstil koji Mesec u Škorpiji danas pravi sa Merkurom i Venerom. Istina, ni Mesec nije jak, jer je njegov uticaj oslabljen u Škorpiji, ali barem može doneti neke promene na finansijskom planu (npr. da dobijete neku zakasnelu isplatu).

Takođe, danas (uoči sutrašnje prve Mesečeve četvrti u Škorpiji) možete da privedete kraju neki ranije započeti posao. Pri tom, Device mogu očekivati pomoć rođake, a Škorpije podršku prijatelja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI ŠOU NA PODIJUMU! Košarkaši Srbije se baš načekali na bronzu na Olimpijskim igrama, a onda proslavili u svom stilu! (FOTO)