DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 12. AVGUST: Bik da odloži potpisivanje ugovora, Lav da pazi na pritisak, a Strelac da se čuva nesporazuma

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

11. 08. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vas u ponedeljak 12. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 12. АВГУСТ: Бик да одложи потписивање уговора, Лав да пази на притисак, а Стрелац да се чува неспоразума

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Vladaoci vašeg znaka Mars i Pluton upravljaju ovogodišnjom prvom Mesečevom četvrti u Škorpiji donoseći vam šanse za zaradu preko nekretnina i alternativnih vidova lečenja. Flert sa osobom sa posla. Dodatni oprez u saobraćaju.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Prva Mesečeva četvrt u vašoj kući partnerskih odnosa, ove godine pravi napet aspekt sa Uranom u vašem znaku, donoseći vam raskid ili privremeno razdvajanje od partnera. Odložite potpisivanje važnih ugovora. Bol u leđima.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Jednom godišnje prva Mesečeva četvrt u kući posla i zdravlja donosi vam dogovor sa osobama iz prekookeanskih zemalja. Vaša sklonost zabludama može biti razlog trzavica i rasprava sa voljenom osobom. Podložnost povredama.

Rak (22. 6 - 22. 7)

U vreme prve četvrti vašeg vladaoca Meseca, blizu asteroida Fantazija u Škorpiji, novac stiže preko putovanja i obrazovanja. Čuvajte vredne sitnice. Pozicija Saturna, vladaoca partnerskih odnosa, nagoveštava susret sa starom simpatijom.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Ovogodišnja prva Mesečeva četvrt u vašoj kući privatnosti, pravi opoziciju sa Uranom koji vlada partnerskim odnosima, donoseći vam trzavice u domu. Novac stiže preko uslužnih i intelektualnih delatnosti. Kontrolišite pritisak.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Odgovara vam ovogodišnja prva Mesečeva četvrt u Škorpiji, ako često putujete zbog posla ili radite sa strancima. Povedite više računa o dokumentima. Sa asteroidom Eros u Devici, vaša zavodljivost izbija u prvi plan. Osetljiv želudac.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Ovogodišnja prva Mesečeva četvrt u kući posla donosi vam novac preko nekretnina i uslužnih delatnosti. Povedite više računa o svojim izjavama, ako ste preko posla prisutni u javnosti. Tajna romansa sa osobom koja često putuje.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Prva Mesečeva četvrt u vašem znaku, jednom godišnje, kojom upravljaju vaši vladaoci Pluton i Mars, upozorava na oprez na putovanjima i u kontaktima sa strancima. Poznanstvo sa mlađom osobom preko interneta. Osetljiv urogenitalni trakt.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Prva Mesečeva četvrt u kući prepreka upozorava da izbegavate rizične finansijske poteze i nepotrebne troškove. Retrogradni Merkur, vladalac partnerskih odnosa, donosi nesporazume sa voljenom osobom. Slobodne očekuje susret sa Lavom.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

U vreme prve Mesečeve četvrti u Škorpiji, novac pristiže preko kreativnih delatnosti, medija, digitalnog marketinga. Zahlađenje odnosa sa dugogodišnjim partnerom. Strastveni susret sa osobom na položaju. Podložnost povredama.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Ovogodišnja prva Mesečeva četvrt u Škorpiji upozorava na vanredne troškove i rasprave sa nadređenima. Uvećanje prihoda preko nekretnina i nekadašnjih poslovnih partnera. Merkur, vladalac ljubavnog života Čuvajte se za volanom.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Prva četvrt Meseca u devetoj kući ove godine pravi trigon sa Saturnom u vašem znaku donoseći vam zaradu preko kontakata sa strancima iz prekookanskih zemalja. Sastanak s nekim ko vam je nekada bio veoma drag. Rekreirajte se.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA U ŠOKU ZBOG SRBA! Mediji poručili Hrvati, dobro se držite za zid ili sjednite, a onda im saopštili ovo