DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 13. AVGUST: Devica da se kloni rasprava, Strelac da posluša savet, Vodoliji stiže dugo očekivani novac

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

12. 08. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u Strelca, šta vas u utorak 13. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 13. АВГУСТ: Девица да се клони расправа, Стрелац да послуша савет, Водолији стиже дуго очекивани новац

Foto Pixabay free images

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u napetom aspektu sa vašim vladaocem Marsom, simbolom akcije i energije, upozorava da realno procenite sopstvene mogućnosti. Novac pristiže preko saradnje sa strancima. Podložnost povredama.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Napeti aspekti Meseca u polju finansija sa vašim vladaocem Venerom, planetom novca i Jupiterom i Uranom u vašem znaku, čine vas sklonim nepotrebnim troškovima. Uvećanje zarade preko saradnje sa osobama iz prekookeanskih zemalja.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Strelcu u napetom aspektu sa vašim vladaocem, retrogradnim Merkurom, čine vas sklonim nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Dobijate ponude iz inostranstva, ako se bavite kreativnom delatnošću ili sportom. Nesanica.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko šeste kuće, obrazujući kvadrat sa retrogradnim Merkurom u kući prepreka, što nosi opasnost od pogrešnih zaključaka. Uvećanje prihoda preko putovanja, obrazovanja. Čuvajte prste od povreda.

 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u kući kreativnosti u trigonu sa retrogradnim Neptunom, podstiče motivaciju i entuzijazam umetnika i sportista čineći spremnim da postignu dogovore sa strancima. U ljubavi ste rastrzani između osećanja i razuma.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, simbol komunikacija, u kući karijere, pod uticajem Meseca iz Strelca, odlaže ili usporava dogovore sa strancima. Aspekt sa Marsom opominje da izbegavate rasprave sa članovima porodice i partnerom. Više šetajte.

 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Dobri aspekti Meseca sa Neptunom, donose vam novac preko angažmana u medijima ili drugoj delatnosti preko koje ste prisutni u javnosti. Opozicija sa Marsom upozorava da odložite važne dogovore. Venska cirkulacija.

 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Prelazak Meseca preko Strelca pod uplivom vašeg vladaoca Plutona, simbola novca i moći, povoljno utiče na vaše finansije. Zajednički aranžman sa Ribama, donosi vam uspeh ako se bavite umetnošću, sportom ili pedagoškim radom.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Prelazak Meseca preko vašeg znaka, novembarskim Strelcima donosi šanse za uvećanje prihoda u okviru zajedničkog projekta sa strancima. Poslušajte savet Blizanaca. Trzavice i rasprave sa ljubavnim partnerom. Nesanica.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Pozicija Meseca, simbola emocija ali i trgovine, u kući ograničenja, pod uplivom vašeg suvladaoca Urana, nepovoljno utiče na vaše finansije. Promenite način komunikacije sa emotivnim partnerom. Provodite više vremena u društvu prijatelja.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Pozicija Meseca u kući planova, pod uticajem retrogradnog Neptuna iz kuće novca, donosi vam isplatu koju dugo čekate. Odložite pokretanje samostalne delatnosti. Voljena osoba planira odlazak na zajednički put s vama. Više šetajte.

 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Trigon između Meseca u kući karijere i vašeg vladaoca, retrogradnog Neptuna, donosi vam inspiraciju i motivaciju, ako se bavite kreativnim zanimanjem, sportom ili obrazovanjem. Dobijate poziv za izlazak od Bika. Hormonski status.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)