RETROGRADNI MERKUR VRAĆA SE IZ DEVICE U ZNAK LAVA: Astro savet za četvrtak, 15. avgust - Privedite kraju nedovršene poslove

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

15. 08. 2024. u 07:00

RETROGRADNI Merkur, 15. avgusta, odmah posle ponoći, vraća se u znak Lava, "bežeći" od Venere u poslovičnoj, vrednoj Devici i približava se fiksnoj zvezdi Regulus i moćnom Suncu, vladaocu Lava.

РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР ВРАЋА СЕ ИЗ ДЕВИЦЕ У ЗНАК ЛАВА: Астро савет за четвртак, 15. август - Приведите крају недовршене послове

Foto: Profimedia

To može doneti kontakt ili susret sa uglednom ili osobom na položaju, ili upravo nekim ko je rođen u znaku ili podznaku Lava.

Merkur se vraća u peti zodijački znak, kako biste priveli kraju neke nedovršene poslove. A o kojim poslovima se radi, otkriva nam simbolika fiksnog, vatrenog znaka Lava: to su pre svega umetnički poslovi, koji se odnose na glumu, pozorište, dramu, operu, ali i šou-biznis. Takođe, odnose se i na aktivnosti koje nemaju veze sa umetnošću, ali imaju sa takmičarski nastrojenim znakom Lava - kladionice i poslovi u vezi sa sportom (stadioni, sportske hale, bilijar sale), kao i sa mestima za zabavu najmlađih i mladih - igraonice, diskoteke, kafići i sl.

Pošto ovaj "povratnički" Merkur danas pravi napete aspekte sa Uranom na Algolu, retrogradnim Neptunom i retrogradnim Plutonom, dogovori sa nadređenima i osobama na položaju neće ići lako. Međutim, situacija se menja u kasnim popodnevnim satima, kada Mesec iz Strelca ulazi u ambicioznog Jarca, praveći trigon sa retrogradnim Merkurom u Lavu, što će svakako omogućiti bolju komunikaciju, naročito sa šefovima, nadređenima, deci sa roditeljima (naročito ocem), ali i sa ljubavnim ili poslovnim partnerom.

Merkur će 28. avgusta krenuti direktnim hodom sa 21. stepena Lava, i tako će završiti svoj drugi od tri retrogradna ciklusa ove godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIJE OČEKIVAO! Evo šta su tašta i tast uradili kada je Dušan Mandić doneo treće olimpijsko zlato u vaterpolu (VIDEO)