DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 16. AVGUST: Vagu očekuju tenzije u vezi, Škorpija da izbegne kredit ili pozajmicu, pred Ribama je romantično veče

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

15. 08. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi egzaktan (precizan) kvadrat Marsa i Saturna, šta vas u petak 16. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 16. АВГУСТ: Вагу очекују тензије у вези, Шкорпија да избегне кредит или позајмицу, пред Рибама је романтично вече

Foto: Profimedia

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.


 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Problemi na poslu, sa saradnicima, rođacima, a roditeljima sa decom, posledica su kvadrata između retrogradnog Saturna u kući prepreka i ograničenja i vašeg vladaoca Marsa u kući logike i biznisa. Vanredni troškovi. Glavobolja.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Precizan kvadrat između retrogradnog Saturna i Marsa, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, donosi zahlađenje odnosa sa voljenom osobom. Susret sa starom simpatijom. Neke poslovne planove ćete morati da odložite. Osetljivo grlo.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Zbog kvadrata između Marsa i Jupitera u vašem znaku i Saturna u kući karijere, moraćete da odložite neke dogovore i ugovore. Vaš vladalac, retrogradni Merkur, ide ka Suncu u Lavu praveći kvadrat sa Uranom - posebnu pažnju obratite na decu.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Konjunkcija Marsa i Jupitera u kući tajni pravi napet aspekt sa retrogradnim Saturnom, vladaocem partnerskih odnosa, što nepovoljno utiče na komunikaciju sa voljenom osobom. Odložite podizanje kredita i vodite više računa o dokumentaciji.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Napet aspekt između retrogradnog Saturna u kući novca i Marsa i Jupitera u kući više sile, nepovoljno utiče na vaše finansije i kontakte sa strancima. Teško ćete uspeti da odolite šarmu osobe koju poznajete preko prijatelja. Bol u leđima.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Saturn u sedmoj kući danas pravi egzaktan kvadrat sa Marsom i Jupiterom u kući karijere unoseći tenziju u odnos s partnerom, i ljubavnim i poslovnim. Zauzeta osoba pokušava da stupi u kontakt s vama. Osteljiv želudac.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Egzaktan kvadrat između Saturna i Jupitera i Marsa, koji upravlja partnerskim odnosima, unosi tenziju u ljubavnu vezu, ali i trzavice na poslu. Bićete u iskušenju da uđete u romansu sa zauzetom osobom o kojoj veće duže vreme razmišljate.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Egzaktan kvadrat između Jupitera blizu vašeg vladaoca Marsa u kući novca i retrogradnog Saturna, nepovoljno deluje na vaše finansije. Izbegavajte uzimanje kredita i pozajmica. Susret s mlađom osobom preko interneta. Poslušajte savet Jarca.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mars na istom stepenu sa vašim vladaocem Jupiterom u kući partnerskih odnosa, pravi napet aspekt sa Saturnom u kući privatnog života, donoseći vam trzavice u domu i porodici. Poslušajte savet jednog Ovna. Osetljivi disajni organi.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Egzaktan kvadrat između vašeg vladaoca, retrogradnog Saturna i Marsa blizu Jupitera u kući posla, nepovoljno utiče na odnos sa rođacima, a roditeljima sa decom. Budite tolerantniji prema kolegama. Problemi sa zubima.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Saturn u kući posla danas obrazuje precizan kvadrat sa Marsom i Jupiterom u kući kreativnosti, upozoravajući na oprez sa ulaganjem novca u nove projekte. Romansa sa starom simpatijom na kraćem putu. Osetljivi zglobovi.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Retrogradni Saturn u vašem znaku pravi egzaktan kvadrat sa Marsom i vašim suvladaocem Jupiterom, donoseći vam trzavice u braku,a roditeljima s decom. Romantični sastanak s nekim ko vam je nekada bio veoma drag. Zadržavanje vode u organizmu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GLOBALNI ENERGETSKI PEJZAŽ: Energija vetra i vetroparkovi u modernoj tehnologiji