DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 17. AVGUST: Lavu stiže novac, Škorpiji predstoji viđanje sa starom ljubavi, Jarac da ne naseda na provokacije

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

16. 08. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vas u subotu 17. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 17. АВГУСТ: Лаву стиже новац, Шкорпији предстоји виђање са старом љубави, Јарац да не наседа на провокације

Foto Pixabay free images

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Sa Mesecom u polju karijere pod uplivom Saturna, planirate da privedete kraju nedovršene poslove. Napet aspekt sa vašim vladaocem Marsom, nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. Izbegavajte boravak u klimatizovanim prostorijama.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec, koji upravlja načinom na koji donosite odluke, danas je u Jarcu i pravi trigon s vašim vladaocem Venerom, donoseći vam novac preko nekretnina, antikviteta. Osoba koja stiže sa dužeg puta želi da se svidi s vama. Osetljivi zglobovi.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u kući novca pravi napet aspekt sa vašim vladaocem, retrogradnim Merkurom, pa odložite donošenje važnih odluka ili potpisivanje ugovora. Razmišljate kako da stupite u kontakt sa osobom koja ne odgovara na vaše poruke. Nesanica.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Mesec najviše utiče na vaš znak jer njime upravlja a danas je u Jarcu, u inkonjukciji sa retrogradnim Merkurom, zbog čega je vaš način razmišljanja i odlučivanja pod uplivom emocija. Jarac vam daje do znanja da možete da računate na njega.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Sa Mesecom u kući svakodnevnih aktivnosti, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Suncem, fokusirani ste na poslove koji vam ne ostavljaju previše prostora za kreativnost. Novac pritiče preko aranžmana sa strancima. Strelac misli na vas.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Napet aspekt između vašeg vladaoca, retrogradnog Merkura i Meseca upozorava da ne pravite rizične finansijske poteze, ako se bavite kreativnim ili zanimanjem u vezi sa sportom, zabavom, obrazovanjem najmlađih. Jedna Škorpija misli na vas.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Vladalac vaše karijere, Mesec, danas pravi trigon sa vašim vladaocem Venerom, planetom novca, donoseći vam zaradu preko nekretnina. Zbog napetih aspekata sa Marsom Plutonom, voljena osoba ima potrebu da vam nameće svoje stavove i odluke.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec u kući dogovora i biznisa pravi napete aspekte sa vašim vladaocima, retrogradnim Plutonom i Marsom, što vas čini oštrijim u načinu na koji razmišljate i iznosite svoje stavove. Susret sa starom simpatijom u večernjim satima.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Sa Mesecom u kući novca, koji pravi sekstil sa vašim vladaocem, retrogradnim Saturnom, bavite se poslovima koji zahtevaju veliku izdržljivost i upornost. Uspeh očekuje sportiste i osobe angažovane na društvenim projektima.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec u vašem znaku čini vas praktičnim, donoseći vam uspeh i novac ako se bavite poslovima od državnog značaja, nekretninama, antikvitetima. Nemojte da pridajete previše značaja provokacijama vašeg ljubavnog partnera.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Sa Mesecom u jući podsvesti, skloni ste preispitivanju odluka koje se odnose i na privatni život i na posao. Pazite se žena. Romansa sa sportistom ili osobom koja se bavi poslom, preko koga je poznata u javnosti. Unosite više tečnosti.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Pozicija Meseca, koji upravlja vašim ljubavnim životom, u kući vaših neprijatelja, čini vas sumnjičavim prema rođacima, saradnicima, kolegama. U večernjim satima, slobodne Ribe očekuje susret sa seksepilnom osobom. Više šetajte.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I DALJE NISTE REZERVISALI LETOVANJE? Spakujte se i otputujte na najpopularniju destinaciju ovog leta!