DANAS OČEKUJTE NOVAC Astro savet za subotu 17. avgust: Konjunkcija Meseca i Plutona pravi trigon sa Uranom - Ne obavezujte se ugovorima

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

17. 08. 2024. u 07:00

MESEC u Jarcu danas se približava retrogradnom Plutonu u Vodoliji, koji se sprema da se 1. septembra vrati na 29. stepen Jarca, na kome će ostati do 20. novembra, kada će se definitivno vratiti u Vodoliju u kojoj će ostati narednih 20 godina.

ДАНАС ОЧЕКУЈТЕ НОВАЦ Астро савет за суботу 17. август:  Конјункција Месеца и Плутона прави тригон са Ураном - Не обавезујте се уговорима

Foto: Profimedia

A konjunkcija Meseca i Plutona danas će napraviti trigon sa asteroidom Gold, koji opet pravi konjunkciju sa Uranom u Biku, što donosi mogućnosti za iznenadnu zaradu, novčane dobitke, naročito preko poslova sa nekretninama, antikvitetima, organskim namirnicama, kao i preko ugostiteljstva, kulinarstva, hoirtikulture.

Istovremeno, Mesec i Pluton prave napete aspekte sa retrogradnim Merkurom u Devici, pa ćete prihvatiti i dogovor koji vam možda neće toliko odgovarati, ali ćete shvatiti da je bolje i to, nego da se obavezujete zvaničnim ugovorom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I DALJE NISTE REZERVISALI LETOVANJE? Spakujte se i otputujte na najpopularniju destinaciju ovog leta!