MEGAN MARKL U KOLUMBIJI NOSILA NAKIT I ODEĆU VREDNU OKO 100.000 EVRA: Na ruci kartije sat princeze Dajane

Bojana Jovanović

19. 08. 2024. u 17:29

Poznata po svom modnom stilu kojim zadivljuje veliki deo planete, vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, blistala je i tokom nedavno završene četvorodnevne posete Kolumbiji, u kojoj je bila sa svojim suprugom, britanskim princem Harijem. Kad kažemo blistala ne mislimo figurativno, već bukvalno, jer je američka glumica ovom prilikom nosila nakit i odeću u vrednosti većoj od 90.000 funti, odnosno 105.000 evra.

МЕГАН МАРКЛ У КОЛУМБИЈИ НОСИЛА НАКИТ И ОДЕЋУ ВРЕДНУ ОКО 100.000 ЕВРА: На руци картије сат принцезе Дајане

Foto AP

Vredi napomenuti da ta cifra ne uključuje njen verenički prsten od 140.000 funti (164.000 evra), prenosi “Dejli mejl”.

Poznato je da Megan prednost daje ekskluzivnim dizajnerima čiji su modeli papreno skupi, a u Kolumbiji se odlučila za elegantne odevne kombinacije. Obogatila ih je skupocenim nakitom, među kojim se isticao sat kartije princeze Dajane, vredan 17.800 funti (20.900 evra) i narukvica američke dizajnerke Loren Švarc, za koju je vojvotkinja od Saseksa odvojila 15.000 funti (17.600 evra).

Tokom posete, bračni par prisustvovao je banketima, nastupu kolumbijskih narodnih plesača u Bogoti, a obišli su i školu u gradu Santa Fe, sve na poziv kolumbijskog predsednika, što je zatalasalo britansku javnost jer su se povukli iz obavljanja kraljevskih dužnosti još pre četiri godine. Cilj posete je uključivanje Saseksovih u projekat koji se bavi mentalnim zdravljem mladih, borbom protiv njihovog ugnjetavanja putem interneta, kao i osnaživanjem položaja žena i starijih osoba u ovoj južnoameričkoj državi. Inače, Vojvotkinja od Saseksa (43) živi sa tri godine mlađim suprugom i njihovo dvoje dece, princom Arčijem (5) i princezom Lilibet (3), u kući u Montesitu u Kaliforniji, vrednoj 14 miliona dolara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DRAGANA MIĆALOVIĆ U SUZAMA: Glumica briznula u plač - Bliži se kraj ovom haosu (FOTO)