ČUVAJTE SE VODE Astro savet za sredu, 21. avgust: Stelijum Meseca, Neptuna i fiksne zvezde Šeat - Poslušajte savete iskusnih osoba

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

21. 08. 2024. u 07:00

MESEC se približava retrogradnom Neptunu, na 29. stepenu Riba, planeti koja upravlja znakom u kome je danas Mesec, zbog čega će intuicija biti naglašena, naročito kod vodenih (Rak, Škorpija, Ribe) i zemljanih znakova (Bik, Devica, Jarac).

ЧУВАЈТЕ СЕ ВОДЕ Астро савет за среду, 21. август: Стелијум Месеца, Нептуна и фиксне звезде Шеат - Послушајте савете искусних особа

Foto: Free Images Pixabay

Ovaj aspekt (konjunkcija) naglašava i inspiraciju, što će osetiti oni koji se bave poslom koji uključuje neku kreativnu crtu.

Budući da je Neptun još na 29. stepenu, na kome se nalazi fiksna zvezda Šeat (opasnost od vode), a pravi napete aspekte sa Suncem i retrogradnim Merkurom na 28. i 25. stepenu Lava, potreban je dodatni oprez prilikom kupanja, ali i upravljanja plovilima na moru, jezeru, pa i reci. Takođe, treba biti oprezan i kada je reč o aktivnostima u bazenima, čak i u onim gumenim, dvorišnim.

Svetla tačka je trigon između retrogradnog Plutona u Vodoliji i Urana u Biku, aspekt koji predstavlja iskusne osobe, čije savete i upozorenja treba poslušati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JANIK SINER DVAPUT PAO NA DOPING TESTU, A DOZVOLJENO MU DA IGRA! Skandal kakav tenis ne pamti! Ovo je nečuveno!