MESEČNI HOROSKOP DO 22. SEPTEMBRA: Lav da se pazi rizičnih poslova, Strelčev partner ljubomoran, Vodolija se vraća staroj ljubavi

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

21. 08. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam, posle godinu dana, donosi ulazak Sunca u znak Device, šta vas od 22. avgusta do 22. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ДО 22. СЕПТЕМБРА: Лав да се пази ризичних послова, Стрелчев партнер љубоморан, Водолија се враћа старој љубави

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte mesečni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o mesečnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Foto Pixabay free images

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Sunce u kući posla, posle 22. avgusta, donosi nove ponude privatnicima, posebno 9. septembra, kao i zaposlenima radite u zdravstvu, uslužnoj delatnosti. Krajem avgusta, novac pritiče umetnicima, advokatima. Vaš vladalac, retrogradni Pluton, 1. septembra, vraća se u Jarca, pa ćete morati da dovršite neke poslove. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u Blizancima i Strelcu, 28. avgusta i 11. septembra, odložite važne dogovore i ugovore.

Ljubav Venera, 29. avgusta ulazi u kuću ljubavi što sve do 10. septembra povoljno utiče na odnos sa partnerom, dok slobodni Ovnovi, preko prijatelja, mogu da upoznaju mlađu osobu. U vreme mladog Meseca, 3. septembra, bude se stare strasti, dok ulazak vašeg vladaoca Marsa u Raka, 4. septembra, najavljuje svađe u domu. Pomračenja Meseca u Ribama, 18. septembra, donosi zahlađenje odnosa sa partnerom.

Zdravlje Osetljiv želudac.

Foto: Free Images Pixabay

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Ulazak vašeg vladaoca Venere u kuću posla, krajem avgusta, donosi nove ponude ili promenu posla. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u kućama posla i finansija, 28. avgusta i 11. septembra, novac stiže preko kraćih putovanja. Povratak Plutona, vladaoca kuća karijere, u Jarca, početkom septembra, pogoduje poslovima sa nekretninama. Posle 9. septembra, umetnici i sportisti dobijaju nove angažmane i ponude za povratak u stari klub.

Ljubav Krajem avgusta, očekuje vas romantičan susret sa zauzetom osobom. U prvoj nedelji septembra Uran kreće retrogradno preko vašeg znaka, a Mars ulazi u Raka, donoseći vam susret sa starom simpatijom. U vreme mladog Meseca u kući ljubavi, 3. septembra, možete da se zaljubite u kolegu, umetnika. Pomračenje Meseca u Ribama, 18. septembra, može da naruši vaš odnos s jednim prijateljem.

Zdravlje Proverite hormonski status.

 

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci (22.5 - 21.6)

Posao Mesec upravlja i vašim poslovnim i ljubavnim životom, pa su njegove faze važne za vas. Poslednja i prva četvrt u vašem znaku i Strelcu, 28. avgusta i 11. septembra, donose nove kontakte sa strancima. Retrogradni hod Urana i povratak Plutona u Jarca, posle 1. septembra, utiču na povećanje zarade preko paralelnog ili honorarnog posla. Pomračenje Meseca u kući karijere, 18. septembra, može da naruši vaš odnos sa nadređenima i kolegama.

Ljubav Venera, 29. avgusta, ulazi u kuću ljubavi, što nagoveštava zaljubljivanje u mlađu osobu na utakmici, u kafiću. Retrogradni Uran u Biku u aspektu sa Marsom u Raku, početkom septembra, donosi susret sa starom simpatijom. Mlad Mesec u Devici, posle 3. septembra, unosi tenziju u vaš dom, a povratak vašeg vladaoca Merkura u četrvrtu kuću, 9. septembra, rasprave sa članovima porodice.

Zdravlje Pripazite na ishranu.

 

Foto: Free Images Pixabay

Rak (22.6 - 22.7)

Posao Iskoristite uticaj Sunca koje će narednih mesec dana boraviti u kući biznisa, dogovora i kraćih putovanja. U vreme poslednje i prve četvrti vašeg vladaoca Meseca, u 12. i šestoj kući, 28. avgusta i 11. septembra, možete da započnete neku samostalnu delatnost. Uran kreće retrogradno 1. septembra kada se i Pluton vraća u Jarca, donoseći vam novac preko prijatelja. Ulazak Marsa u vaš znak, 4. septembra, najavljuje priliv energije ali i konkurenciju.

Ljubav Venerin tranzit preko Vage, u periodu od 29. septembra do 10. septembra, donosi prijatne trenutke u domu i porodici. U vreme mladog Meseca u Devici, 3. septembra, na kraćem putu možete da upoznate dinamičnu osobu. Posle 9. septembra, rasprave sa dugogodišnjim partnerom. Pomračenje Meseca u kući ljubavi (dešava se jednom godišnje), 18. septembra, nagoveštava novu ljubav ili obnovu stare veze.

Zdravlje Podložnost povredama.

Foto: Free Images Pixabay

Lav (23.7 - 22.8)

Posao Vaš vladalac Sunce, tokom celog perioda, prelazi preko Device, donoseći vam više posla, nego novca. Uran kreće u višemesečni retrogradni hod 1. septembra, kada se i Pluton vraća u Jarca, što može usporiti ili odložiti planove privatnika. Poslednja i prva Mesečeva četvrt, 28. avgusta i 11. septembra, upozoravaju na opasnost od rizičnih finansijskih poteza. Povratak Merkura u Devicu, početkom septembra, donosi tajni izvor prihoda.

Ljubav Pozicija Urana, vladaoca partnerskih odnosa, koji kreće retrogradno 1. septembra, pokreće nerazrešene odnose sa nekim iz vaše prošlosti. U vreme mladog Meseca u Devici, 3. septembra, može da vas zaintrigira mlađa, atraktivna osoba koju ste upoznali preko posla. Pomračenje Meseca u Ribama, 18. septembra, nagoveštava ulazak u tajnu romansu s nekim od koga vas deli veća razlika u godinama.

Zdravlje Podložnost povredama.

Foto: Free Images Pixabay

Devica (23.8 - 22.9)

Posao Venera, koja upravlja vašim poslom, 29. avgusta, ulazi u kuću novca najavljujući uvećanje prihoda do 9. septembra. Zatim se vaš vladalac Merkur vraća u vaš znak, donoseći vam brojne kontakte i dogovore o novim poslovima. Ipak, u drugom delu perioda, izbegavajte potpisivanje ugovora i čuvajte vredne sitnice. Poslednja i prva Mesečeva četvrt u Blizancima i Strelcu, 28. avgusta i 11. septembra, donosi finansijske i probleme sa nadređenima.

Ljubav Mlad Mesec u vašem znaku, 3. septembra, nasuprot strogom Saturnu u kući partnerskih odnosa, donosi zahlađenje odnosa sa voljenom osobom. Posle 4. septembra, kada Mars, simbol strasti, ulazi u kuću flerta, može da vam se udvara neko prema kome gajite samo prijateljstvo. Pomračenje Meseca u Ribama, 18. septembra, nepovoljno utiče na komunikaciju sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje Čuvajte se virusnih infekcija.

 

Foto: Free Images Pixabay

Vaga (23.9 - 22.10)

Posao Poslednja i prva Mesečeva četvrt u Blizancima i Strelcu, 28. avgusta i 11. septembra, donosi vam novac preko intelektualnih delatnosti ili kraćih putovanja. Krajem avgusta, uvećanje zarade preko nekretnina, a posle 9. septembra i preko honorarnog angažmana. U drugom delu perioda, odložite dogovore i potpisivanje ugovora. Uran kreće retrogradno 1. septembra, kada se i Pluton vraća u Jarca, donoseći vam dobitke preko nasledstva ili sponzora.

Ljubav Sa vašim vladaocem Venerom u vašem znaku, posle 29. avgusta, bićete omiljeni i popularni u društvu suprotnog pola. U vreme mladog Meseca, 3. septembra, možete započeti tajno dopisivanje s mlađom osobom. Pozicija Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, koji 4. septembra ulazi u znak Raka, donosi vam udvaranje koleg(inic)e. Pomračenje Meseca u Ribama, 18. septembra, nagoveštava romansu sa lekarom.

Zdravlje Osetljiv koštano-zglobni sistem.

Foto: Free Images Pixabay

Škorpija (23.10 - 22.11)

Posao Posle 22. avgusta, sa ulaskom Sunca u Devicu, planirate nove poslove, naročito od 4. septembra, kada vaš vladalac Mars, planeta akcije, ulazi u kuću putovanja. Poslednja i prva Mesečeva četvrt u kućama novca, 28. avgusta i 11. septembra, povoljno utiču na vaše finansije. Posle 9. septembra, kada se retrogradni Merkur vraća u Devicu, ne preporučuje se sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora. Krajem perioda, čuvajte vredne sitnice.

Ljubav Venera, vladalac partnerskih odnosa, 29. avgusta ulazi u Vagu, donoseći vam romansu sa kolegom. Uran kreće retrogradno a Pluton se vraća u Jarca, 1. septembra, najavljujući ponovni susret s nekim ko vam je oduvek bio opsesija. U vreme mladog Meseca, 3. septembra, možete da upoznate atraktivnu osobu, dok pomračenje Meseca u kući ljubavi, 18. septembra, nepovoljno utiče na bračne odnose.

Zdravlje Podložnost povredama.

Foto: Free Images Pixabay

Strelac (23.11 - 21.12)

Posao Prelazak Sunca preko kuće karijere, narednih mesec dana, donosi vam nove poslovne šanse i šanse za uvećanje zarade. Pozicija Venere, od 29. avgusta do 10. septembra, najavljuje novčane dobitke. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u Blizancima i vašem znaku, 28. avgusta i 11. septembra, odložite dogovore i potpisivanje ugovora. Uran kreće retrogradno 1. septembra, kada se i Pluton vraća u Jarca, donoseći vam zaradu preko nekretnina.

Ljubav Merkur, vladalac partnerskih odnosa, 28. avgusta vraća se u Lava, donoseći vam susret sa šarmantnom osobom na kraćem putu. U vreme mladog Meseca, 3. septembra, rasprave sa Devicom. Mars, 4. septembra, ulazi u Raka, što podstiče ljubomoru partnera, koji posle 9. septembra, može da posumnja u vašu iskrenostu. Pomračenje Meseca u Ribama, 18. septembra, donosi trzavice u domu i porodici.

Zdravlje Podložnost sportskim povredama.

Foto: Free Images Pixabay

Jarac (22.12 - 20.1)

Posao Aspekti Venere koja krajem avgusta ulazi u Vagu, donose vam uspeh ako se bavite samostalnom delatnošću. Uran kreće retrogradno 1. septembra, kada se i Pluton vraća u vaš znak, najavljujući zaradu preko nekretnina. Posle 9. septembra, izbegavajte sklapanje važnih dogovora i potpisivanje ugovora. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, u kućama posla i ograničenja, 28. avgusta i 11. septembra, moguće odlaganje nekog projekta.

Ljubav Posle 4. septembra, ulazak Marsa, planete strasti, ljubomore i povreda, u znak Raka, unosi tenziju i napetost u odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. U vreme mladog Meseca, 3. septembra, neko ko stiže sa kraćeg puta želi da se vidi s vama. Pomračenje Meseca u Ribama, 18. septembra, donosi probleme sa voljenom osobom, mlađim članovima porodice, ali i sa rođacima.

Zdravlje Dodatni oprez u saobraćaju.

Foto Pixabay free images

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Venera u Vagi, krajem avgusta, donosi vam novac. Vaš vladalac Uran kreće retrogradno, 1. septembra, kada se i Pluton iz vašeg vraća u znak Jarca, pa možete da dovršite posao sa nekretninama. Posle 4. septembra, čeka vas mnogo obaveza. Merkur se 9. septembra vraća u kuću novca, donoseći vanredne troškove. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u Blizancima i Strelcu, 28. avgusta i 11. septembra, novac stiže preko kontakata sa strancima.

Ljubav U prvoj nedelji septembra, možete da obnovite kontakt s Lavom. Sunce, vladalac partnerskih odnosa, narednih mesec dana prelazi preko kuće strasti ali i ljubomore, što nepovoljno utiče na odnos sa partnerom, naročito u vreme mladog Meseca u Devici, 3. septembra. Pomračenje Meseca u Ribama, 18. septembra, rođenima u trećoj dekadi donosi obnovu veze s nekim koga još nisu uspeli da zaborave.

Zdravlje Stomačne tegobe.

Foto Pixabay free images

Ribe (20.2 - 20.3)

Posao Napet aspekt između vašeg vladaoca Neptuna u vašem znaku i Sunca, koje 22. avgusta ulazi u Devicu, usporava neke poslove. Venera u kući novca, od 29. avgusta donosi vam novac ali i vanredne troškove, do 10. septembra. Retrogradni hod Urana od 1. septembra, kada se i Pluton vraća u Jarca, odlaže dogovore sa strancima. Poslednja i prva Mesečeva četvrt, 28. avgusta i 11. septembra, nepovoljno utiču na privatan biznis i odnos sa nadređenima.

Ljubav Povratak retrogradnog Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, u Devicu, 9. septembra, donosi rasprave sa voljenom osobom. U vreme mladog Meseca u Devici, 3. septembra, ponašanje partnera čini vas nervoznim. Ulazak Marsa u kuću ljubavi, 4. septembra, nagoveštava ljubomorne scene. Pomračenje Meseca u vašem znaku, 18. septembra, donosi vam emotivnu dilemu, jer vam se mogu svideti dve osobe.

Zdravlje Proverite hormonski status.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta