DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 22. AVGUST: Devica da čuva vredne sitnice, Strelcu dobar period za posao, Vodolija da izbegne svađe sa partnerom

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

21. 08. 2024. u 22:30

SAZNAJTE šta vam, posle godinu dana, donosi ulazak Sunca u Devicu, šta vas u četvrtak 22. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 22. АВГУСТ: Девица да чува вредне ситнице, Стрелцу добар период за посао, Водолија да избегне свађе са партнером

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Sunce, posle godinu dana, ulazi u kuću svakodnevnih poslova, donoseći vam ispaltive ponude, ako se bavite privatnim biznisom, radite u zdravstvu ili uslužnoj delatnosti. Ponašanje voljene osobe budi vašu sumnju. Osetljiv želudac.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Ulazak Sunca u petu kuću, posle godinu dana, pogoduje vam ukoliko se bavite kreativnom ili delatnošću koja ima veze sa sportom ili obrazovanjem mladih ili najmlađih. Slobodne Bikove očekuje romantičan susret sa zauzetom osobom. Nesanica.

Blizanci (22.5 - 21.6)

Sunce, koje upravlja vašim idejama i biznisom, posle godinu dana, ulazi u kuću privatnosti, donoseći vam mogućnost da realizujete planove u vezi sa samostalnom delatnošću. Ljubavni partner je ljubomoran. Izbegavajte brzu hranu.

Rak (22.6 - 22.7)

Iskoristite uticaj Sunca, koje posle godinu dana ulazi u treću kuću, da se posavetujete sa kolegom ili rođakom o mogućnosti za pokretanje privatnog biznisa. Stavite sve na papir i procenite situaciju, ali još ne potpisujte ugovor.

Lav (23.7 - 22.8)

Vaš vladalac Sunce, posle godinu dana, ulazi u kuću posla ali i ljubavi, donoseći vam više obaveza i mogućnost romansu sa kolegom. Voljena osoba želi da vam nametne svoje stavove, što vama nikako ne odgovara. Podložnost povredama.

Devica (23.8 - 22.9)

Ulazak Sunca, koje upravlja vašom maštom i inspiracijom, posle godinu dana, u vaš znak, donosi vam mnogo ideja i podršku nadređenih. Pozicija vašeg vladaoca, retrogradnog Merkura, upozorava da čuvate vredne sitnice. Nesanica.

Vaga (23.9 - 22.10)

Sa ulaskom Sunca u 12. kuću, malo ćete da odahnete od obaveza, bez obzira na to što vaši planovi i dalje stagniraju. Napet aspekt sa Plutonom, donosi raspravu sa emotivnim partnerom zbog događaja iz prošlosti. Osetljiva koža.

Škorpija (23.10 - 22.11)

Posle godinu dana, Sunce, koje upravlja vašom karijerom, ulazi u kuću planova, donoseći vam veće šasne da relaizujete isplativ projekat, koji ste započeli zajedno sa prijateljima. Voljena osoba vam nešto zamera. Podložnost povredama.

 

Strelac (23.11 - 21.12)

Prelazak Sunca preko kuće karijere, narednih mesec dana, donosi vam nove poslovne šanse i šanse za uvećanje zarade. Slobodne očekuje susret sa šarmantnom osobom na kraćem putu, a zauzete ozbiljan razgovor sa partnerom. Podložnost povredama.

 

Jarac (22.12 - 20.1)

Ulazak Sunca, posle godinu dana, u vašu devetu kuću, upozorava na oprez ako vaše zanimanje ima veze sa čestim putovanjima, kontaktima sa strancima, obrazovanjem. Dodatni oprez u saobraćaju. Osetljiv koštano-zglobni sistem.

 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Sunce, vladalac partnerskih odnosa, posle godinu dana ulazi u kuću strasti ali i ljubomore, što će narednih mesec dana povremeno dovoditi do rasprava i trzavica u ljubavi. Na poslovnom planu, obratite pažnju na dokumentaciju.

 

Ribe (20.2 - 20.3)

Napet aspekt između vašeg vladaoca Neptuna u vašem znaku i Sunca koje posle godinu dana ulazi u Devicu, stavlja na probu vaš odnos sa ljubavnim partnerom. Prvo dovršite poslove koji čekaju, pa se dogovarajte o novim. Hormonski status.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA GLEDA I NE VERUJE: Sin poznatog hrvatskog košarkaša odabrao da igra za Srbiju!