ASTRO SAVET ZA PETAK, 23. AVGUST: LJubav je slepa, čuvajte se slatkorečivih udvarača

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

23. 08. 2024. u 07:00

LjUBAVNI asterioid Eros danas ulazi u Vagu, znak kojim upravlja Venera, planeta lepote, ljubavi, uživanja i novca, zbog čega će emotivni život predstavnika sedmog zodijačkog znaka biti mnogo uzbudljiviji.

АСТРО САВЕТ ЗА ПЕТАК, 23. АВГУСТ: Љубав је слепа, чувајте се слаткоречивих удварача

Foto: Shutterstock

Tim pre što se u Vagi već nalazi Crni Mesec Lilit, simbol seksualnosti i tajnih romansi, a uskoro će im se pridružiti i tranzitna Venera, koja će 29. avgusta ući u svoje vazdušno sedište, Vagu, znak u kome se oseća kao kod svoje kuće. Zato će i osobine Venere doći do punog izražaja, jer Venera uživa da voli i da bude voljena, a uživa i da troši novac na lepe stvari.

Tako će od danas šarmantne Vage biti još zavodljivije, erotičnije, privlačnije, što se odnosi i na nežniji i na jači pol, pa će malo ko ostati ravnodušan na njihove čari i razoružavajući osmeh.

Foto: Shutterstock

Ali neće samo ljubavni život Vaga biti uzbudljiviji, već i ostalih vazdušnih, a zatim i vatrenih znakova, što će već danas posebno osetiti majski Blizanci, januarske Vodolije, martovski Ovnovi, julski Lavovi i novembarski Strelci. Zašto baš oni? Zato što njihovo Sunce pravi harmonične aspekte, trigone i sekstile, sa asteroidom Eros.

Međutim, to ne znači da će Eros zaobići zemljane i vodene znake, jer će i sa njihovim Suncem obrazovati aspekte, ali neharmonične.

Čim je ušao u Vagu, Eros je napravio izazovan aspekt sa retrogradnim Neptunom, kao i harmonične aspekte (trigone) sa Uranom i retrogradnim Plutonom.

Foto: Shutterstock

Zbog opozicije sa retrogradnim Neptunom (planeta romantike, ljubavi, zanosa, ali i obmana), septembarske Vage i Ribe treće dekade biće preplavljene emocijama i obuzete pravim ljubavnim zanosom. Ali, pošto ovaj aspekt takođe govori o zabludama i prevarama, treba se čuvati slatkorečevih udvarača, osvajača i tajanstvenih zavodnica. Mada, to nije tako lako, kada vam se neko dopadne, jer ne kaže se uzalud da je ljubav slepa, a ovaj aspekt upravo to potvrđuje.

Budući da je Neptun u retrogradnom hodu, pojaviće se i stare simpatije, stare ljubavi, koje će poželeti da ponovo budu deo vašeg života.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje