DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 24. AVGUST: Rak ima priliku da zaradi još novca, Škorpija prelazi granicu prijateljstva, Jarac uživa u ljubavi

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

23. 08. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta Vam, posle godinu dana, donosi trigon Meseca u Biku i Sunca u devici, šta vas u subotu 24. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 24. АВГУСТ: Рак има прилику да заради још новца, Шкорпија прелази границу пријатељства, Јарац ужива у љубави

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u kući posla donosi vam mogućnost solidne zarade, preko nekretnina, uslužnih i delatnosti koje zahtevaju veliku preciznost, kao i porodičnog posla. Pozicija Venere, vladaoca partnerskih odnosa, donosi zahlađenje u ljubavi.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec u vašem znaku, jednom godišnje u trigonu sa Suncem u kući kreativnosti i ideja, donosi vam lepu zaradu. Pozicija vašeg vladaoca Venere u Devici i Urana u vašem znaku slobodnim Bikovima donosi ljubav na putovanju ili predavanju.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Naglašena kuća intuicije i mašte, sa Mesecom, vladaocem vašeg posla i finansija i Uranom, odgovara vam ako se bavite medicinom, farmacijom, naukom. Aspekti Venere, vladaoca vašeg ljubavnog života, donose vam susret sa Vodolijom.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec jednom godišnje pravi trigon sa Suncem u Devici, u koju pada vaša kuća biznisa, donoseći vam povećanje zarade, preko porodične ili drugog vida privatne delatnosti. Poznanstvo sa Škorpijom, preko društvene mreže.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce u kući posla, pravi trigon sa Mesecom u kući karijere, čineći vas spremnim da se posvetite realizaciji isplativog projekta. Novac vam pristiže i preko poslova u vezi sa izdavanjem, kupovinom ili prodajom nekretnina.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Mesec, koji upravlja vašim društvenim životom, u devetoj kući, pravi trigon sa Suncem u vašem znaku pa ste fokusirani na putovanji i kontakte sa strancima. Aspekt između Neptuna, vladaoca partnerskih odnosa i Venere, donosi vam tajnu romansu.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec, koji upravlja vašom karijerom, u kući finansija, donosi vam uvećanje zarade preko honorarnog ili paralelnog posla. Slobodne Vage, na koncertu, sportskoj tribini ili u pozorišnom foajeu, mogu da upoznaju harizmatičnu osobu.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Pozicija Meseca u kući partnerskih odnosa, a Sunca u kući flerta, nagoveštava ulazak u romansu sa nekim ko vam je do sada bio samo prijatelj. Preko rođaka, možete da uđete u isplativ aranžman sa strancima. Čuvajte se u saobraćaju.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Trigon između Meseca u kući posla i Sunca u kući karijere, donosi vam mnogo obaveza ali i primamljive ponude od osobe na položaju koja ceni vaše profesionalne kvalitete. Pozicija retrogradnog Merkura u vaš život donosi staru simpatiju.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Odgovara vam trigon Meseca u Biku i Sunca u Devici, koji vam donosi novčane dobitke preko umetnosti, sporta, obrazovanja i kontakata sa strancima. Sekstil između Meseca i vašeg vladaoca Saturna, donosi prijatne trenutke sa ljubavnim partnerom.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac Uran u trigonu sa Venerom, donosi vam strastveni susret sa šarmantnom osobom. Mesec u kući privatnosti pravi trigon sa Suncem u kući finansija, pa možete očekivati novčane dobitke preko neke samostalne delatnosti.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Sunce u kući partnerstva a Mesec u kući biznisa, donosi vam šansu za uvećanje prihoda preko zajedničkog posla sa rođakom ili nekadašnjim saradnikom. Bićete uspešni ukoliko se bavite negom ili alternativnim vidovima lečenja. Više šetajte.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje