MERKUR JE DO 28. RETROGRADAN Astro savet za subotu 24. avgust: Ne započinjite novi posao, poštukte zakone - ne rizikujte

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

24. 08. 2024. u 07:00

MESEC danas ulazi u staloženog, mirnog, flegmatičnog Bika, kao i svakog meseca, ali samo jednom godišnje pravi trigon sa Suncem u poslovičnoj Devici, a to se dešava upravo danas, 24. avgusta.

МЕРКУР ЈЕ ДО 28. РЕТРОГРАДАН Астро савет за суботу 24. август: Не започињите нови посао, поштукте законе - не ризикујте

Foto: Profimedia

Ovaj aspekt u zemljanim znacima, idealan je za bavljenje nekretninama, izdavanjem, kupovinom ili prodajom poslovnog prostora ili privatnog poseda, hortikulturom, kulinarstvom, ugostiteljstvom. Takođe, pogodan je za trgovinu antikvitetima, organskim namirnicama.

Zemljani trigon između Meseca i Sunca odgovara i privatnicima, naročito onima koji se bave uslužnim, intelktualnim ili delatnostima koja podrazumevaju veliku preciznost ili česta putovanja.

Osim ovog harmoničnog aspekta, Mesec obrazuje i kvadrat sa retrogradnim Plutonom u Vodoliji, koji donosi mogućnost velike zarade preko novih tehnologija, medija, stranaca, velikih organizacija, ali i velikog rizika, ukoliko u potpunosti ne poštujete zakonske okvire.

Pošto je Merkur još u retrogradnom hodu, pa još u opoziciji sa retrogradnim Plutonom u Vodoliji, nije trenutak za početak novog posla, projekta ili poslovnog aranžmana, kao ni za pokretanje privatnog biznisa. Sačekajte 28. avgusta, kada će Merkur krenuti direktnim hodom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje