NEDELJNI HOROSKOP OD 25. DO 31. AVGUSTA: Blizanci će sresti staru ljubav, Lav dobija dugo očekivani novac, Jarac da se pazi povređivanja

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

24. 08. 2024. u 20:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa od 25. do 31. avgusta, šta vas narednih sedam dana očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 25. ДО 31. АВГУСТА: Близанци ће срести стару љубав, Лав добија дуго очекивани новац, Јарац да се пази повређивања

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto: Shutterstock

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Sredinom perioda, novac pritiče Ovnovima koji se bave kreativnim poslom, ali i advokaturom, pravnim procesima. Vaš vladalac, retrogradni Pluton, obrazuje trigon sa Uranom na Algolu, donoseći vam šansu da brzo dovršite poslove koji su već duže vreme, ne vašom krivicom, na čekanju. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u kući biznisa, 28. avgusta, odložite važne dogovore i ugovore.

Ljubav Planeta ljubavi, Venera, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, 29. avgusta ulazi u kuću ljubavi što povoljno utiče na odnos sa stalnim partnerom. Slobodni Ovnovi, preko prijatelja, mogu da upoznaju mlađu osobu, koja će ih oduševiti svojim izgledom, ali i načinom razmišljanja. Krajem perioda, moguća rasprava sa rođakom.

Zdravlje Proverite hormonski status.

Foto: Shutterstock

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Poslednja Mesečeva četvrt u kući novca, pod uticajem Saturna, 28. avgusta, usporava realizaciju intelektualnih delatnosti i putovanja. Posle 29. avgusta, ulazak vašeg vladaoca Venere u Vagu i direktan hod Merkura, vladaoca vašeg posla, donosi isplative ponude, promenu posla ili radnog mesta. Trigon između Urana, vladaoca vaše karijere i Plutona u kući karijere, donosi vam podršku nadređenih.

Ljubav Aspekti Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, nepovoljno utiču na komunikaciju sa voljenom osobom, naročito ako se radi o Ribama. Ponašanje jednog starog prijatelja može da vas neprijatno iznenadi. Na službenom putu ili poslovnom skupu, slobodne Bikove, sredinom nedelje, očekuje upoznavanje s nekim ko će im prećutati da je zauzet.

Zdravlje Osetljivo grlo.

Foto: Shutterstock

Blizanci (22.5 - 21.6)

Posao Poslednja četvrt Meseca (jednom godišnje u vašem znaku), koji upravlja vašim poslom, 28. avgusta, pravi napete aspekte sa Marsom i Jupiterom u vašoj kući ličnosti što će rezultirati odlaganjem poslova. Već 29. avgusta, vaš vladalac Merkur kreće direktnim hodom a Mesec ulazi u Raka obećavajući bolju finansijsku situaciju. Nemojte se iznenaditi ako nadređeni promeni odluku koja vam se nije svidela.

Ljubav Planeta ljubavi, lepote i uživanja, Venera, 29. avgusta, ulazi u vašu kuću ljubavi, što slobodnima može doneti ulazak u novu vezu sa dinamičnom, atraktivnom osobom koju će upoznati u kafiću, na sportskoj tribini, koncertu. Zauzeti Blizanci će se naći u situaciji da se posle dužeg vremena nađu oči u oči sa starom simpatijom.

Zdravlje Čuvajte prste od povreda.

Foto: Shutterstock

Rak (22.6 - 22.7)

Posao Aspekti Sunca u trećoj kući, ove nedelje, donose vam zaradu preko intelektualnih i uslužnih delatnosti. U vreme poslednje četvrti vašeg vladaoca Meseca, u kući prepreka, 28. avgusta, mogući problemi u poslovanju sa strancima i na kraćim putovanjima. Budite oprezni, ako radite sa nekim rođakom ili ako vam se javi nekadašnji poslovni partner sa željom da obnovite zajedničku saradnju.

Ljubav Posle godinu dana, 29. avgusta, počinje Venerin tranzit preko Vage, koji rođenima u trećoj dekadi donosi prijatne trenutke sa partnerom i članovima prododice. Slobodni Rakovi, preko prijatelja ili na putu u inostranstvu, mogu da upoznaju atraktivnu osobu. Komunikacija sa starijim članom porodice može biti otežana.

Zdravlje Izbegavajte duži boravak u klimatizovanim prostorijama.

Foto: Shutterstock

Lav (23.7 - 22.8)

Posao Vaš vladalac Sunce prelazi preko Device, obrazujući napet aspekt sa retrogradnim Plutonom, donoseći vam novac preko isplata koje čekate već duže vreme. Mada u vreme poslednje Mesečeve četvrt u Blizancima, 28. avgusta, možete da očekujete manje novčane dobitke, klonite se rizičnih finansijskih poteza. Potrudite se da na praktičniji način uskladite poslovne i privatne obaveze.

Ljubav Napet aspekt između vašeg vladaoca Sunca i Urana, vladaoca partnerskih odnosa unosi tenziju u komunikaciju sa voljenom osobom, koja želi da sve bude po njenom. Direktan hod Merkura, vladaoca ljubavnog života i ulazak Venere u treću kuću, posle 29. septembra, donosi vam obnovu kontakata sa Blizancima ili Vagom preko društvene mreže.

Zdravlje Osetljivi disajni organi.

Foto: Shutterstock

Devica (23.8 - 22.9)

Posao Poslednja Mesečeva četvrt u kući karijere, 28. avgusta, upozorava da budete pažljiviji prilikom dogovora o novim poslovima i u komunikaciji sa nadređenima. Vaš vladalac Merkur, retrogradnim hodom, vraća se u znak Lava, 29. avgusta, donoseći vam brojne kontakte i dogovore. Istog dana Venera, vladalac vaših finansija, posle godinu dana, ulazi u kuću novca donoseći vam povećanje zarade.

Ljubav Početkom nedelje, možete se naći u raskoraku između razuma i osećanja, razmišljajući šta bi trebalo da uradite da niko ne bude povređen. Venera, planeta ljubavi, 29. avgusta, ulazi u svoje vazdušno sedište Vagu i pravi opoziciju sa jakim Neptunom, vladaocem partnerskih odnosa, na 29. stepenu Riba, pa vas može preplaviti ljubavni zanos.

Zdravlje Čuvajte se oštrih predmeta.

Foto: Shutterstock

Vaga (23.9 - 22.10)

Posao Poslednja Mesečeva četvrt u Blizancima, 28. avgusta, donosi vam novac preko pisanja ili drugih vidova intelektualnih delatnosti. Već 29. avgusta, Merkur, simbol biznisa i dogovora, kreće direktnim hodom preko Lava, što će povoljno uticati na vašu saradnju sa osobama koje žive u drugoj sredini. Potpisivanje ugovora o isplativom poslu sa nekretninama, bolje odložite za narednu nedelju.

Ljubav Sa vašim vladaocem Venerom u vašem znaku, posle 29. avgusta, raste vaša popularnost i omiljenost u društvu, naročito suprotnog pola. Slobodni mogu i da se zaljube u nekoga čiji posao nosi određenu dozu opasnosti. Napet aspekt Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, nepovoljno utiče na komunikaciju sa voljenom osobom.

Zdravlje Osetljivi bubrezi.

Foto: Shutterstock

Škorpija (23.10 - 22.11)

Posao Poslednja Mesečeva četvrt u kući novca, 28. avgusta pravi sekstil sa Merkurom koji kreće direktnim hodom preko kuće karijere, pa ćete lakše privesti kraju posao koji je duže vreme na čekanju. Vaš vladalac Mars blizu Jupitera, pravi napet aspekt sa retrogradnim Saturnom, što najavljuje vanredne troškove, ako se bavite kreativnim ili zanimanjem koje ima veze sa sportom ili aktivnostima za mlade.

Ljubav Venera, vladalac partnerskih odnosa, 29. avgusta ulazi u kuću mašte i tajni, zbog čega možete da uplovite u tajnu ili romansu sa osobom koja radi u zdravstvu, bolnici, institutu, laboratoriji. Napeti aspekti Neptunom, koji upravlja vašim ljubavnim životom, donose vam ljubavni zanos, ali i opasnost od zablude ili prevare.

Zdravlje Dodatni oprez u saobraćaju.

Foto: Shutterstock

Strelac (23.11 - 21.12)

Posao Prelazak Sunca preko kuće karijere, tokom ove nedelje donosi vam nove šanse za uvećanje zarade, preko uslužnih i delatnosti koje zahtevaju veliku preciznost. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Blizancima, 28. avgusta, odložite dogovore i potpisivanje ugovora. Venera koja upravlja vašim poslom i planovima pravi trigon sa Uranom, donoseći vam novčane dobitke preko nekretnina.

Ljubav Merkur, vladalac partnerskih odnosa, sredinom perioda kreće direktnim hodom preko Lava i pravi sekstil sa vašim vladaocem Jupiterom, donoseći vam susret sa zauzetom osobom na kraćem putu, u klubu, preko prijatelja. Zauzeti Strelčevi će krajem nedelje imati dovoljno razloga da posumnjaju u iskrenost voljene osobe.

Zdravlje Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

Foto: Shutterstock

Jarac (22.12 - 20.1)

Posao U vreme poslednje Mesečeve četvrti, u kući posla (jednom godišnje), 28. avgusta, moguće odlaganje nekog projekta. Direktan hod Merkura, sredinom nedelje, donosi vam novac preko intelektualnih delatnosti. Trigon između vašeg suvladaoca Urana i Venere, koja posle godinu dana, 29. avgusta, ulazi kuću karijere, donosi vam uspeh ako vaš posao ima dodirne tačke sa umetnošću, sportom, mladima.

Ljubav Vladalac vašeg ljubavnog života, pravi izazovan aspekt sa retrogradnim Neptunom, što nagoveštava ljubavni zanos, ali i mogućnost zablude ili prevare. Pozicija Meseca, koji upravlja partnerskim odnosima, krajem perioda, donosi vam susret sa jednim Rakom. U drugoj polovini nedelje, očekuje vas susret sa starom simpatijom.

Zdravlje Čuvajte se oštrih predmeta.

Foto: Shutterstock

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Blizancima, 28. avgusta, novac stiže preko intelektualnih i delatnosti koje podrazumevaju česta putovanja ili rad sa klijentima. Ulazak Venere u devetu kuću, posle godinu dana, 29. avgusta, donosi vam zaradu preko putovanja, kontakata sa strancima, obrazovanja, partnerovih rođaka. Krajem nedelje, obratite više pažnje na vredne sitnice.

Ljubav U drugoj polovini nedelje, možete da obnovite kontakt s jednim Lavom koga dugo niste videli. Merkur, 29. avgusta, kreće direktnim hodom preko kuće partnerskih odnosa i pravi sekstil sa Marsom i Jupiterom u kući ljubavi, donoseći vam poznanstvo sa zauzetom osobom preko interneta. Bračni ili dugogodišnji partner je ljubomoran.

Zdravlje Promenite način ishrane.

Foto: Shutterstock

Ribe (20.2 - 20.3)

Posao U vreme poslednje Mesečeve četvrti, sredinom perioda, obratite više pažnje na dokumentaciju i ugovore, naročito ako se bavite porodičnim ili nekim drugim vidom samostalne delatnosti. Opozicija između vašeg vladaoca Neptuna u vašem znaku i Venere, planete novca koja upravlja vašim finansijama, posle 29. avgusta upozorava na opasnost od prevare. Budite tolerantniji prema saradnicima i kolegama.

Ljubav Pozicija Meseca, koji upravlja vašim ljubavnim životom, u drugom delu nedelje, donose trzavice i rasprave sa voljenom osobom. Merkur, vladalac partnerskih odnosa, 29. avgusta kreće direktnim hodom preko šeste kuće, donoseći vam obnovu kontakta ili susret sa starom simpatijom. Neko želi da vam otkrije šta oseća prema vama.

Zdravlje Stomačne tegobe.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje