DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 25. AVGUST: Bik da se čuva struje, Škorpiju očekuje zanimljiv susret, Strelac da se kloni rasprava

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

24. 08. 2024. u 22:00

SAZNAJTE šta vas u nedelju 25. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 25. АВГУСТ: Бик да се чува струје, Шкорпију очекује занимљив сусрет, Стрелац да се клони расправа

Foto: Free Images Pixabay

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Aspekti Meseca sa vašim vladaocem Plutonom u kući planova i kontakata sa strancima, podstiču vašu ambiciju kada je reč o poslu sa strancima. Pozicija retrogradnog Neptuna, simbola inspiracije, odgovara naučnicima, lekarima, arheolozima.

 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Pozicija vašeg vladaoca Venere donosi vam novac, a konjunkcija Meseca i Urana u vašem znaku nove ideje i promene planova. Napet aspekt sa retrogradnim Merkurom, čini vas sklonim pogrešnim odlukama. Opasnost od struje.

 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur u kući biznisa, u kvadratu sa jakim Mesecom u Biku, upozorava na oprez prilikom dogovora ili potpisivanja ugovora. Sekstil sa Neptunom, vladaocem vaše karijere, donosi uspeh umetnicima, naročito piscima.

 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, simbol inspiracije, u kući planova i ciljeva, pod uticajem retrogradnog Saturna, čini vas spremnim da napokon privedete kraju posao koji već duže vreme ne stižete da završite. Susret sa starom simpatijom budi uspomene.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Pozicija Merkura čini vas sklonim pristrasnim reakcijama. Mesec blizu asteroida Gold, pod uplivom retrogradne Venere iz kuće posla, donosi vam isplatu na koju duže vreme čekate. Emotivni partner pokazuje znake ljubomore.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Pozicija vašeg vladaoca Merkura, vladaoca društvenog života i planova, u kući prepreka, upozorava na oprez sa rođacima i saradnicima. Aspekti Neptuna i Plutona, simbola inspiracije i moći, odgovaraju umetnicima, lekarima, naučnicima.

 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Venera, planeta ljubavi i posla, koja upravlja vašim znakom, u trigonu sa Mesecom i Uranom u kući finansija, donosi vam neočekivano povećanje zarade. Verovatno postoji razlog naglašene posesivnosti emotivnog partnera. Smanjite unos šećera.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Partner može biti sklon dramatičnom ispoljavanju emocija, zbog pozicije Meseca blizu Urana na Algolu. Aspekt sa Venerom, koja upravlja partnerskiom odnosima, donosi vam neočekivan susret sa nekim ko želi da vam bude više od prijatelja.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Pozicija vašeg vladaoca Jupitera blizu Marsa, u kvadratu sa Saturnom u kući privatnog života, donosi rasprave sa emotivnim partnerom i članovima porodice. Sekstil sa Neptunom, odgovara Strelcima koji su preko posla prisutni u javnosti.

 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Konjunkcija Urana i Meseca nad Algolom u kući kreativnosti, donosi vam ideju kako da dovršite jedan poslovni projekat. Vaš vladalac Saturn, pravi napet aspekt sa Marsom i Jupiterom, što nepovoljno utiče na komunikaciju sa saradnicima.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec blizu vašeg vladaoca Urana i asteroida Gold u trigonu sa Venerom, donosi vam novac, naročito preko nekretnina i uslužnih delatnosti. Susret s nekim o kome već duže vreme razmišljate. Oprez pri rukovanju električnim aparatima.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Vaš vladalac, Neptun, planeta mašte, pod uplivom Meseca, donosi vam inspiraciju i motivaciju da realizujete neke ideje na poslu. Rasprava sa voljenom osobom i mlađim članovima porodice. Slobodne Ribe očekuje susret sa Jarcem.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI NE MOGU DA DOĐU SEBI: Videli ono što je Nikola Jokić uradio u Sloveniji i ostali u šoku (VIDEO)