DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 26. AVGUST: Vaga u emotivnoj dilemi, Škorpiju očekuje romantičan susret, Ribe se okreću privatnom biznisu

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

25. 08. 2024. u 20:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u znak Blizanaca, šta vas u ponedeljak 26. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima i članovima porodice...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 26. АВГУСТ: Вага у емотивној дилеми, Шкорпију очекује романтичан сусрет, Рибе се окрећу приватном бизнису

Foto: Profimedia

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.


 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Kvadrat između Meseca u Blizancima i vašeg vladaoca Plutona, pre podne, zahteva da se prilagodite novim okolnostima na radnom mestu. Kašnjenje ili odlaganje nekih poslova nepovoljno utiče na finansijsku situaciju. Izbegavajte alkohol.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec prelazi preko kuće posla praveći napet aspekt sa Saturnom što usporava realizaciju vaših planova sa prijateljima. Moguć odlazak na zajednički put sa voljenom osobom. Slobodne Bikove očekuje susret sa Jarcem. Pazite da se ne opečete.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Napet aspekt između Meseca u razigranim Blizancima i Sunca u kući privatnosti, donosi trzavice u domu i porodici. Nadređeni nemaju dovoljno sluha za vaše ideje i predloge. Dopadate se zauzetoj osobi. Dodatni oprez za volanom.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Naglašen znak Blizanaca donosi vam uspeh i novac preko saradnje sa strancima iz zemalja francuskog i nemačkog jezičkog područja. Vaš vladalac Mesec u kući tajni, pod uticajem Plutona, nagoveštava strastveni susret sa Škorpijom.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Napet aspekt između vašeg vladaoca Sunca i Meseca u 11. kući, upozorava na oprez kada je reč o dogovorima sa strancima.Ljubavni partner podstiče vašu ambiciju po pitanju stručnog usavršavanja. Slobodne očekuje susret sa Ovnom.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Mnoštvo planeta u kući karijere pod uticajem Saturna, donosi vam mnogo posla ali i nerviranja. Sekstil između Meseca i retrogradnog Neptuna u kući partnerskih odnosa, donosi vam susret sa starom simpatijom na kraćem putu ili predavanju.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Vladalac partnerskih odnosa, Pluton, u kući ljubavi, dovodi vas u emotivnu dilemu, jer vam se dopadaju dve podjednako zanimljive osobe. Sekstil Meseca i Neptuna, donosi novu ljubav slobodnim Vagama, a zauzetima probleme sa voljenom osobom.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec u kući finansija pravi trigon sa vašim vladaocem Plutonom, donosi vam novac, naročito ako se bavite intelektualnim ili poslom koji podrazumeva kraća putovanja. delatnostima. Romantičan susret sa Ribama.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec pravi sekstil sa vašim suvladaocem Neptunom, donoseći vam inspiraciju ako vaše zanimanje zahteva neku kreativnu crtu. Osoba koja stiže sa dužeg puta, zaželela se druženja s vama. Bračni partner očekuje da mu posvetite više pažnje.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec u kući svakodnevnih, rutinskih posla, pod uplivom Plutona, stavlja akcenat na neki vid samostalne delatnosti. Pozicija retrogradnog Merkura, donosi vam strastveni susret sa osobom koja se bavi opasnim zanimanjem.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec u sekstilu s vašim vladaocem Uranom, donosi vam sjajne ideje u vezi sa nekretninama i novim tehnologijama. Napet aspekt sa retrogradnim Saturnom, jednim od vladalaca vašeg znaka, nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec u kući privatnog života, podstiče vašu ambiciju za bavljenje porodičnim biznisom, zajedno sa mlađim članom porodice. Emotivni partner je nervozan i pomalo konfuzan, jer sumnja u vašu iskrenost prema njemu. Izbegavajte alkohol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČEKA SE UDAR JOŠ JEDNE SILE, NA POMOLU VELIKI RAT? Izrael i Hezbolah kažu da ga ne žele, ali svi su spremni za njega