DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 27. AVGUST: Ovan nervozan, Lav da izbegne raspravu sa šefovima, Vodolija će videti staru ljubav

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

26. 08. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vas u utorak 27. avgusta čeka na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 27. АВГУСТ: Ован нервозан, Лав да избегне расправу са шефовима, Водолија ће видети стару љубав

Foto: Profimedia

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Pozicija Venere, vladaoca partnerskih odnosa, donosi raspravu sa osobom koja je preko posla prisutna u javnosti. Kvadrat između Meseca i Neptuna u kući podsvesti čini vas razdražljivim u večernjim satima. Oprez u saobraćaju.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Retrogradni Merkur, koji upravlja vašim finansijama, pravi sekstil sa Mesecom, pa ćete brže dovršiti posao koji je već duže vreme "na čekanju". Pozicija vašeg vladaoca Venere, donosi vam vanredne troškove. Podložnost virusnim infekcijama.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u vašem znaku pravi kvadrat sa Venerom, koja upravlja vašim ljubavnim životom, donoseći probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Izazovni aspekti sa Saturnom i Neptunom, podstiču vašu ambiciju i upornost. Oprez u saobraćaju.

 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Naglašena kuća podsvesti i ideja pojačava vašu intuiciju, ali i želju da sprovedete neke poslovne planove. Pozicija retrogradnog Merkura u kući novca, upozorava da povedete više računa o troškovima. Promenljivo raspoloženje.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Sa Mesecom u kući društvenog života i retrogradnim Merkurom u vašem znaku, zovu vas stare simpatije, koje se potajno nadaju da bi mogle ponovo da budu deo vašeg života. Aspekti vašeg vladaoca Sunca, donose vam sukobe sa autoritetima.

 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Sa Venerom u vašem znaku ne možete ostati neprimećeni, ali vas njen kvadrat sa Mesecom čini nervoznijim. Obratite više pažnje na finansije, naročito ako se bavite nekim kreativnim poslom. Izbegavajte alkohol u večernjim satima.

 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Naglašena kuća intuicije ali i ograničenja, čini vas sklonim preispitivanju kada je reč o odnosu sa izvesnim osobama. Tajna romansa sa koleg(inic)om, može biti obelodanjena. Novac pritiče preko paralelnog posla. Više se odmarajte.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec, simbol emocija, u napetim aspektima sa vašim vladaocima, Plutonom i Marsom, planetama novca i akcije, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove. Strastveni susret sa mlađom osobom. Smanjite unos šećera.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Prelazak Meseca preko kuće partnerskih odnosa, donosi vam trzavice i rasprave sa voljenom osobom. Aspekti vašeg vladaoca Jupitera donose vam novac, naročito ako se bavite nekom uslužnom ili delatnošću u vezi sa putovanjima.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Sa Mesecom u kući posla, pod uticajem vašeg vladaoca, retrogradnog Saturna, dogovor sa strancima može biti odložen. U večernjim satima, dobijate poziv za izlazak od osobe koju dugo niste videli. Provodite više vremena u prirodi.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Tranzit Meseca, simbola emocija, preko kuće ljubavi, pod uticajem Merkura, donosi vam susret sa starom simpatijom. U večernjim satima, možete da dobijete vest o poslovnom aranžamanu sa strancima. Izbegavajte boravak u klimatizovanim prostorijama.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Naglašene kuće privatnog života i partnerskih odnsoa, podstiču vašu ambiciju u vezi sa samostalnom delatnošću ili ortačkom poslu. Moguća obnova saradnje sa osobama sa kojima ste nekada radili. Podložnost povredama u kući.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVO KAKVA NAS ZIMA OČEKUJE: Stigla prva velika prognoza stručnjaka (MAPA)