DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 28. AVGUST: Lav da izbegne rizične finansijske poteze, Strelac da ništa ne potpisuje, partner sumnja u vernost Jarca

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

27. 08. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam, posle godinu dana, donose poslednja Mesečeva četvrt u Blizancima, kao i direktan hod Merkura preko Lava, šta vas u sredu 28. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 28. АВГУСТ: Лав да избегне ризичне финансијске потезе, Стрелац да ништа не потписује, партнер сумња у верност Јарца

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Blizancima, 28. avgusta, kada i Merkur kreće direktnim hodom preko Lava, dovršite neke poslove ili zaokružite dogovore o budućoj saradnji. Zahlađenje odnosa sa ljubavnim partnerom. Dodatni oprez u saobraćaju.

 

Bik (21. 4 - 21. 5)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u kući posla, 28. avgusta, kada i Merkur kreće direktnim hodom preko kuće privatnog života novac vam pristiže preko kraćih putovanja. Voljena osoba pokazuje dobru volju da prihvati neku vašu odluku. Stomačne tegobe.

Blizanci (22.5 - 21.6)

Mesec upravlja i vašim poslovnim i ljubavnim životom, pa su njegove faze važne za vas. Poslednja četvrt u vašem znaku, danas vam donosi više kontakata sa strancima jer i Merkur, koji vlada Blizancima, danas kreće direktnim hodom. Pazite na ishranu.

Rak (22.6 - 22.7)

Poslednja četvrti vašeg vladaoca Meseca, u kući inspiracije ali i ograničenja, 28. avgusta, donosi vam šansu za pokretanje neke samostalne delatnosti, mada će sve ići sporije. Susret sa mlađom osobom koja stiže sa puta. Čuvajte se za volanom.

Lav (23.7 - 22.8)

Poslednja Mesečeva četvrt, 28. avgusta, kada i Merkur kreće direktnim hodom, upozorava na opasnost od rizičnih finansijskih poteza. Ljubavni partner želi da vam nametne svoje stavove i mišljenje. Provodite više vremena u društvu prijatelja.

Devica (23.8 - 22.9)

Izbegavajte potpisivanje ugovora i čuvajte vredne sitnice. Poslednja i Mesečeva četvrt u Blizancima, 28. avgusta, donosi finansijske probleme. Čuvajte se virusnih infekcija.

Vaga (23.9 - 22.10)

Mada vam poslednja Mesečeva četvrt u Blizancima, 28. avgusta, donosi novac preko intelektualnih delatnosti i kraćih putovanja, ipak bi trebalo da obratite više pažnje na dogovore i ugovore. Osetljiv koštano-zglobni sistem.

Škorpija (23.10 - 22.11)

Venera, vladalac partnerskih odnosa, pravi trigon sa vašim vladaocem Plutonom, donoseći vam strastvene trenutke sa voljenom osobom. Poslednja Mesečeva četvrt u kući novca, 28. avgusta, povoljno utiče na vaše finansijsko stanje. Oprez u saobraćaju.

Strelac (23.11 - 21.12)

Odložite dogovore i potpisivanje ugovora u vreme poslednje Mesečeve četvrti u Blizancima, 28. avgsuta, kada i Merkur, vladalac partnerskih odnosa, kreće direktnim hodom. Susret sa šarmantnom osobom na kraćem putu. Sportske povrede.

Jarac (22.12 - 20.1)

Poslednja Mesečeva četvrt u Blizancima, 28. avgusta, kada i Merkur kreće direktnim hodom, potrudite se da dovršite posao koji već duže vreme čeka pravi trenutak. Voljena osoba sumnja u vašu vernost. Dodatni oprez u saobraćaju.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Blizancima, 28. avgusta, kada i Merkur kreće direktnim hodom preko Lava, novac stiže preko kontakata sa strancima, pravnih procesa, kraćih putovanja, obrazovanja. Vaga misli na vas. Stomačne tegobe.

Ribe (20.2 - 20.3)

Poslednja Mesečeva četvrt, 28. avgusta, kada i Merkur kreće direktnim hodom preko kuće posla, nepovoljno utiču na privatan biznis i odnos sa nadređenima. Emotivni partner pokušava da vam skrene pažnju na važno pitanje. Proverite hormonski status.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

URSULU FON DER LAJEN ČEKA PAKAO U EU: Ona još nije ništa videla