OVO SE DEŠAVA POSLE GODINU DANA Astro savet za četvrtak, 29. avgust: Oprez - Venera je u kvadratu sa Mesecom u Raku, evo šta to znači

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

29. 08. 2024. u 07:00

VENERA, planeta ljubavi, lepote, uživanja, hrane, lepog života ali i novca, posle godinu dana, 29. avgusta, ulazi u Vagu, znak kojim vlada i u kome je njen uticaj naglašen.

ОВО СЕ ДЕШАВА ПОСЛЕ ГОДИНУ ДАНА Астро савет за четвртак, 29. август: Опрез - Венера је у квадрату са Месецом у Раку, ево шта то значи

Foto: Profimedia

Čim, rano po podne, bude ušla u sedmi zodijački znak, napraviće kvadrat sa Mesecom u Raku, ali i sjajne trigone sa Uranom i retrogradnim Plutonom, planetama flerta i kontakata sa strancima, strasti i novca.

Izazovan aspekt jake Venere (u svom sedištu) sa jakim Mesecom (u svom sedištu Raku), naglašava preterivanja u životnim zadovoljstvima, pa danas povedite više računa o tome šta i koliko jedete, i izbegavajte alkohol. Današnji aspekt upozorava i na sukobe sa ženama, kao i na hormonski disbalans i stomačne tegobe.

Trigon Venere i Urana podstiče umetničke talente, kreativnost, naročito kod glumaca, muzičara, fotografa, dok trigon sa Plutonom donosi novac, a ženama fatalnu privlačnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LUDILO NA TRIBINAMA MARAKANE: Evo kako su navijači proslavili plasman Zvezde u Ligu šampiona (VIDEO)