DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 30. AVGUST: Blizanci da se paze pogrešnih procena, a Devica rasprave, Vodolija da ne žuri sa potpisivanjem ugovora

Astrolog Marina Jungić Milošević

29. 08. 2024. u 21:04

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u znak Lava, šta vas u petak 30. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 30. АВГУСТ: Близанци да се пазе погрешних процена, а Девица расправе, Водолија да не жури са потписивањем уговора

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.


 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Sa Mesecom u Lavu naglašena je vaša potreba za kreativnim izražavanjem u okviru poslovnog angažmana koji uključuje saradnju sa strancima. Opozicija sa vašim vladaocem Plutonom čini vas preduzimljivijim ali budite oprezni sa finansijama.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Sekstil između Meseca u Lavu i vašeg vladaoca Venere u kući posla, podstiče vašu ambiciju kada je reč o novim izvorima zarade. Voljena osoba očekuje da prihvatite njeno mišljenje u vezi sa odlukom koja bi trebalo da bude zajednička.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec, simbol emocija, ulazi večeras u vašu treću kuću u kojoj se nalazi Merkur, planeta logike, čineći vas pomalo napetim. Opozicija sa retrogradnim Plutonom čini vas sklonim pogrešnim procenama kada je reč o poslovnim odlukama.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec uveče ulazi u Lava praveći napet aspekt sa retrogradnim Plutonom u kući finansija, pa se možete naći pred velikim poslovnim izazovom. Uspeh očekuje Rakove koji se bave turizmom, ugostiteljstvom, hotelijerstvom, nekretninama.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec koji upravlja vašom intuicijom, ulazi u vaš znak u kome se već nalazi Merkur, vladalac posla pa budite pažljiviji prilikom donošenja odluka. Zbog pozicijae Jupitera, koji upravlja ljubavnim životom, može da vam se udvara zauzeta osoba.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Mesec, simbol inspiracije, ulazi u Lava i ide prama vašem vladaocu Merkura, što vas podstiče na maštanje o nečemu što želite da ostvarite. Mesec pravi i opoziciju sa Plutonom, zbog čega je moguća rasprava sa saradnicima i kolegama.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Sa strastvenim Mesecom u kući planova i društvenog života, gde se nalazi i Merkur, planeta biznisa, fokusirani ste na dogovore i saradnju sa osobama koje su preko posla prisutne u javnosti. Flert sa mlađom osobom na večernjem skupu.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Merkur u kući karijere u koju večeras ulazi i Mesec, simbol mašte i trgovine, pogoduje umetnicima i sportistima, dok aspekt sa Uranom može doneti povoljan ishod sudskog procesa ili nekog oblika saradnje sa strancima. Rak misli na vas.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec večeras ulazi u devetu kuću u kojoj se već nalazi Merkur, donoseći vam mogućnost zarade preko poslova sa strancima. Aspekti sa vašim suvladaocem Neptunom odgovara vam ako ste privatnik, bavite se turizmom, osiguranjem.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec večeras ulazi u vašu osmu kuću strasti, novca i konkurencije, stavljajući akcenat na finansije, konkurenciju i posesivnost voljene osobe. Opozicija sa retrogradnim Plutonom u drugoj kući, donosi vam dogovor o isplativom poslu.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Ulazak Meseca u vatrenog Lava, koji pravi izazovan aspekt sa Plutonom u vašem znaku, donosi vam susret sa osobom na položaju. Mada ste spremni da prihvatite rizičnu poslovnu ponudu, ne žurite sa potpisivanjem ugovora.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec večeras ulazi u ambicioznog, vatrenog Lava, i obrazuje trigon sa vašim vladaocem Neptunom donoseći vam više angažovanja na poslu. Pozicija Saturna u vašem znaku podstiče vas na razmišljanje o osobi s kojom ste nekada bili bliski.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RAČUNICA! Evo koliko bodova treba Crvena zvezda da osvoji da bi prošla u nokaut fazu nove UEFA Lige šampiona!