ASTRO SAVET ZA PETAK, 30. AVGUST: Mesec je u Lavu, u dobrim aspektima sa Venerom, ali - pazite se svađa sa emotivnim partnerom

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

30. 08. 2024. u 07:00

MESEC, simbol emocija, raspoloženja, večeras ulazi u glamuroznog, vatrenog Lava i obrazuje sjajan aspekt, sekstil, sa ništa manje glamuroznom, raskošnom Venerom, planetom ljubavi, lepote, novca i uživanja, u Vagi.

АСТРО САВЕТ ЗА ПЕТАК, 30. АВГУСТ: Месец је у Лаву, у добрим аспектима са Венером, али - пазите се свађа са емотивним партнером

Foto Shutterstock

Ovo je pravo vreme za odlazak na koncert, u bioskop ili pozorište, ali i za druženje sa prijateljima na rođendanu ili proslavi na kojoj će se okupiti veliki broj zvanica.

Ovaj aspekt donosi i novac preko kreativnih, umetničkih projekata, šou-biznisa, kao i sportskih manifestacija. Pošto Mesec danas pravi uglavnom harmonične aspekte, žene će biti dominantnije, u svakom pogledu, kako na poslu, tako i u ljubavnim odnosima.

Ove pozicije planeta najviše odgovaraju vatrenim i vazdušnim znacima, Ovnovima, Lavovima, Strelcima, Blizancima, Vagama i Vodolijama.

Mada, napet aspekt, opozicija, između Meseca i retrogradnog Plutona u Vodoliji, Lavicama može doneti manje trzavice sa emotivnim partnerom, zbog njegove potrebe za dominacijom, ali biće to kratkog daha. Takođe, muške Vodolije će imati potrebu da nameću partnerkama svoju volju, ali ni to neće dugo trajati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMINUO MLADI GLUMAC: Spasioci pola sata pokušavali da ga ožive