DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 31. AVGUST: Devica sumnja u partnera, Strelac razmišlja o poslu u inostranstvu, Ribe konfuzne i nervozne

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

30. 08. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vas u subotu 31. avgusta čeka na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 31. АВГУСТ: Девица сумња у партнера, Стрелац размишља о послу у иностранству, Рибе конфузне и нервозне

Foto Pixabay free images

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Konjunkcija Meseca i Merkura, pod uticajem Jupitera i vašeg vladaoca Marsa, simbola bogatstva i akcije, podstiče vašu ambiciju da realizujete kreativne ideje sa poslovnim ili emotivnim partnerom. Dopada vam se jedan Lav sa posla.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Pozicije vašeg vladaoca Venere, Merkura i Meseca u Lavu, donose vam novac ako ste privatnik ili planirate adaptaciju stambenog ili poslovnog prostora. Slobodne Bikove očekuje susret sa nekim ko stiže sa kraćeg puta.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Naglašene kuće biznisa, kreativnosti i sporta, čine vas spremnim da se dogovorite o realizaciji isplativog aranžmana sa Lavom. Atraktivna osoba koja često putuje zbog posla želi da se vidi s vama. Bračni partner vam priprema iznenađenje.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec ide prema Merkuru, koja upravlja vašom intuicijom i maštom, donoseći vam inspiraciju za realizaciju projekta u vezi sa nekretninama. Budite tolerantniji prema saradnicima. Devica misli na vas.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Sa naglašenom kućom ličnosti i Venerom u kući flerta, vaš šarm danas dolazi do punog izražaja. Pozicija Urana u kući karijere, donosi vam zaradu preko nekretnina i saradnje sa strancima. Voljenoj osobi je potrebna vaša podrška.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Konjunkcija Meseca i vašeg vladaoca Merkura, koji upravlja i vašom karijerom, donosi vam zaradu preko paralelnih poslova. Moguće odlaganje dogovora o aranžmanu sa strancima iz francuskog jezičkog područja. Ponašanje voljene osobe budi vašu sumnju.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec u kući društvenog života i planova, donosi vam uspeh, ako se bavite muzikom, glumom, slikarstvom. Naglašen znak Blizanaca u kome je i Mars, vladalac partnerskih odnosa, nagoveštava poznanstvo preko interneta.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Pozicija vašeg vladaoca Marsa u kući novca i Meseca u kući karijere, donosi vam mogućnost zarade preko dva izvora prihoda. Ako razmišljate o ulasku u ortakluk sa jednim Jarcem, razmislite još malo. Tajna romansa sa osobom na položaju.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Vladalac vašeg znaka, Jupiter, u sekstilu sa Mesecom blizu Merkura, podstiče vašu želju da realizujete poslovno partnerstvo sa osobama koje žive u inostranstvu. Voljena osoba pokazuje znake ljubomore, jer sumnja u vašu iskrenost prema njoj.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Vaš vladalac Saturn, koji upravlja i vašim finansijama, pravi napet aspekt sa Mesecom u kući rizika, pa izbegavajte nepotrebne troškove. Napet aspekt ljubavnih planeta, Venere i Marsa, nagoveštava rasprave i ljubomorne scene.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Naglašena kuća partnerskih odnosa i pozicija vašeg vladaoca Urana, planete preokreta, povoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. Napet aspekt sa Saturnom u 12. kući, donosi vam zastoj u poslovima, stagnaciju i odlaganje dogovora. Nesanica.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Izazovan aspekt ambicioznog Meseca u Lavu sa retrogradnim Saturnom u vašem znaku, čini vas pomalo konfuznim i nervoznim. Bilko bi dobro da upostavite bolju komunikaciju sa jednom Devicom. Emotivni partner očekuje više pažnje od vas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RTS I ARENA OVO NISU PUSTILI U TV PRENOSU: Ovo se desilo u loži Marakane kada je Zvezda ušla u Ligu šampiona (VIDEO)