NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. SEPTEMBRA: Ovan izaziva ljubomoru partnera, Lavu loš period za finansije, Vodoliju očekuje puno obaveza

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

31. 08. 2024. u 20:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa od 1. do 7. septmbra, šta vas narednih sedam dana očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 1. ДО 7. СЕПТЕМБРА: Ован изазива љубомору партнера, Лаву лош период за финансије, Водолију очекује пуно обавеза

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto: Free Images Pixabay

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Već 1. septembra, vaš vladalac Pluton, planeta novca i moći, vraća se u Jarca a Uran kreće retrogradnim hodom, donoseći vam novac preko nekretnina i uticajnih osoba. Ulazak vašeg vladaoca Marsa u Raka, posle godinu i po, 4. septembra, donosi probleme privatnicima. Opozicija između Sunca u kući novca i Saturna u kući prepreka, sredinom nedelje, odlaže realizaciju poslova.

Ljubav Pozicija Venere, koja upravlja partnerskim odnosima, u prvom delu perioda, budi ljubomoru kod voljene osobe. U vreme mladog Meseca, 3. septembra, slobodne Ovnove očekuje susret sa starom simpatijom, preko poslovnih kontakata. U drugoj polovini nedelje, očekuju vas rasprave u sa voljenom osobom i starijim članovima porodice.

Zdravlje Osetljiv želudac.

Foto: Free Images Pixabay

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Vladalac vaše karijere, Uran, 1. septembra, kreće retrogradnim hodom preko vašeg znaka i pravi trigon s vašim vladaocem Venerom i Plutonom donoseći vam novac preko poslova sa strancima, obrazovanja, izdavaštva, nekretnina. Zbog pozicije Merkura, koji upravlja kućom novca, nemojte da započinjete nove, već bolje dovršite stare poslove. Slobodno se oslonite na pomoć Riba i Jarca.

Ljubav Početkom perioda, Pluton, vladalac partnerskih odnosa, vraća se u devetu kuću, donoseći vam susret s nekim ko stiže sa dužeg puta. Mlad Mesec u kući ljubavi, 3. septembra, slobodnim Bikovima donosi novu ljubav. Posle 4. septembra, sa ulaskom u Raka, slabi moć Marsa, što nagoveštava svađe sa voljenom osobom i ljubomorne scene.

Zdravlje Dodatni oprez u saobraćaju.

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci (22.5 - 21.6)

Posao Napet aspekt Jupitera, vladaoca pravnih procesa, sa Suncem, upozorava da povedete više računa o odnosu prema autoritetima i dokumentaciji. Umetnike i sportiste, sredinom perioda, očekuje uspeh. Retrogradni hod Urana preko kuće tajni i povratak retrogradnog Plutona u kuću finansija, posle 1. septembra vam donosi više novca preko paralelnih ili honorarnih angažmana.

Ljubav Osim poslovnim, Mesec upravlja i vašim ljubavnim životom, a napeti aspekti mladog Meseca u četvrtoj kući, 3. septembra, unosi tenziju u vaš dom i među članove porodice. Posle godinu i po dana, Mars, 4. septembra, ulazi u Raka, što nagoveštava romansu s nekim koga ćete upoznati na porodičnom skupu ili preko posla.

Zdravlje Potreban vam je odmor.

Foto: Free Images Pixabay

Rak (22.6 - 22.7)

Posao Uran kreće retrogradno preko kuće kontakata sa strancima, 1. septembra, kada se i Pluton vraća u Jarca, donoseći vam isplatu ili završetak posla sa nekretninama, organskim namirnicama, antikvitetima. Ulazak Marsa u vaš znak, 4. septembra, donosi vam priliv energije, ali i borbu sa konkurencijom, pa ćete morati da se prilagodite nekim novim okolnostima na poslu.

Ljubav Jednom godišnje, mlad Mesec formira se u vašoj kući tajni, ali ove godine, 3. septembra, pravi napet aspekt sa retrogradnim Saturnom, što nepovoljno utiče na odnos sa stalnim partnerom. Trigon Venere, Urana i Saturna, slobodnima donosi susret sa atraktivnom, dinamičnom osobom na kraćem putu ili preko prijatelja.

Zdravlje Podložnost povredama.

Foto: Free Images Pixabay

Lav (23.7 - 22.8)

Posao Vaš vladalac Sunce pravi napet aspekt sa retrogradnim Saturnom u osmoj kući, što ove nedelje nepovoljno utiče na vaše finansije. Pluton se 1. septembra vraća u vašu kuću posla, što će narednih meseci usporiti ili odložiti neke vaše planove, naročito ako ste privatnik. Njegov trigon sa Venerom, ipak vam donosi manje novčane dobitke preko uslužnih i delatnosti koje zahtevaju preciznost.

Ljubav Pozicija Urana, vladaoca partnerskih odnosa, koji kreće u višemesečni retrogradnim hodom, 1. septembra, što će u fokus postaviti neku nerazjašnjenu emotivnu situaciju iz prošlosti. U vreme mladog Meseca u Devici, 3. septembra, može da vas zaintrigira mladolika, atraktivna osoba koju ćete upoznati preko posla.

Zdravlje Osetljivi zglobovi.

 

Foto: Free Images Pixabay

Devica (23.8 - 22.9)

Posao Vaš vladalac Merkur, planeta logike i biznisa, ove nedelje pravi samo napete aspekte, čineći vas nestrpljivijim i sklonim pogrešnim procenama i zaključcima, pa nemojte žuriti sa donošenjem odluka. Pozicija Marsa, simbola akcije ali i sukoba, 4. septembra, ulazi u 11. kuću planova, donoseći vam promenu ili odlaganje planova, kao i narušavanje odnosa sa nekim od prijatelja.

Ljubav Vladalac vašeg ljubavnog života, Venera, u trigonu sa Uranom koji 1. septembra kreće retrogradnim hodom i Plutonom koji se vraća u Jarca, donosi vam povratak stare ljubavi ili susret sa osobom koja živi u drugom gradu. Mlad Mesec, jednom godišnje u vašem znaku, 3. septembra, nasuprot strogom Saturnu u kući partnerskih odnosa, donosi zahlađenje odnosa sa voljenom osobom.

Zdravlje Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

Foto: Free Images Pixabay

Vaga (23.9 - 22.10)

Posao Već početkom perioda, retrogradni Pluton se vraća na poslednji stepen Jarca, donoseći vam dobitke preko nasledstva, nekretnina ili sponzora. Pozicija Marsa, planete akcije, koja 4. septembra ulazi u kuću karijere, upozorava da izbegavate konflikte sa mlađim saradnicima. Odložite dogovore i potpisivanje ugovora, naročito ako planirate saradnju sa nekim od prijatelja.

Ljubav Sa vašim vladaocem Venerom u kući ličnosti, malo ko će ove nedelje moći da odoli vašem šarmu. Uran, vladalac ljubavnog života, 1. septembra kreće retrogradno, budeći stare strasti. U vreme mladog Meseca, 3. septembra, možete da uđete tajnu romansu sa mlađom osobom, a slobodne Vage u vezu sa nekim ko nosi uniformu na radu.

Zdravlje Osetljiviji zglobovi.

Foto: Free Images Pixabay

Škorpija (23.10 - 22.11)

Posao Vaš vladalac Pluton, vraća se u Jarca 1. septembra i obrazuje trigon sa Venerom, donoseći vam tajne izvore prihode. Sa ulaskom vašeg vladaoca Marsa, u devetu kuću, posle godinu i po, 4. septembra, planirate putovanje, saradnju sa strancima ili rođacima emotivnog partnera. U drugoj polovini nedelje, povedite više računa o dokumentaciji i vrednim sitnicama, i odložite potpisivanje ugovora.

Ljubav Uran kreće retrogradnim hodom preko Bika, početkom sedmice, stavljajući akcenat na neraščišćene odnose sa voljenom osobom. Pozicija vladaoca partnerskih odnosa, u 12. kući, donosi vam tajnu romansu, s nekim koga već poznajete. U vreme mladog Meseca, 3. septembra, očekuje vas romantični susret sa Devicom.

Zdravlje Unosite više tečnosti.

Foto: Free Images Pixabay

Strelac (23.11 - 21.12)

Posao Sunce u kući karijere, ove nedelje, obrazuje napet aspekt sa retrogradnim Saturnom, pa su mogući sukobi sa autoritetima ali i problemi u privatnom biznisu. Šanse da dobijete isplate koje dugo čekate, već početkom perioda, donosi vam Venera, udružena sa Uranom, koji kreće kreće retrogradnim hodom i Plutonom koji se vraća u vašu kuću novca. Poslušajte savet jedne Vage.

Ljubav Napeti aspekti Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, donose vam trzavice i rasprave sa bračnim drugom. U vreme mladog Meseca, 3. septembra, slobodne očekuje susret sa šarmantnom osobom na kraćem putu. Mars, 4. septembra, ulazi u kuću strasti ali i posesivnosti, donoseći vam ljubomorne scene i rasprave.

Zdravlje Proverite krvnu sliku.

Foto: Free Images Pixabay

Jarac (22.12 - 20.1)

Posao Venera, vladalac kuće karijere prelazi upravo preko te kuće praveći trigon sa Plutonom, koji se vraća u vaš znak 1. septembra, donoseći vam novac preko finalizacije nekih poslova, u vezi sa nekretninama i velikim organizacijama. Istog dana i Uran kreće retrogradno preko Bika, pa umetnici mogu da zavše neke projekte, a sportisti da se vrate u stari klub. Poslušajte savet Raka.

Ljubav Napeti aspekti Merkura u kući starsti, ove nedelje, podstiču ljubomoru. U vreme mladog Meseca, 3. septembra, stara simpatija koja stiže sa kraćeg puta, želi što pre da se vidi s vama. Mars, planete strasti, ljubomore i povreda, 4. septembra, ulazi u vašu kuću partnerskih odnosa unoseći tenziju u odnos sa bračnim partnerom.

Zdravlje Stomačne tegobe.

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Sajajni aspekti Venere, planete posla, ove nedelje, donose vam zaradu preko kreativnih, sportskih i projekata u vezi sa šou biznisom, naročito muzikom. Vaš vladalac Uran kreće retrogradno, 1. septembra, kada se i Pluton iz vašeg vraća u znak Jarca, pa možete da dovršite posao sa nekretninama. Posle 4. septembra, sa ulaskom Marsa u kuću posla, čeka vas mnogo obaveza.

Ljubav Pozicija Merkura u Lavu, vladaoca ljubavnog života, donosi vam dileme, za koju od dve podjednako interesantne osobe da se opredelite. Sunce, vladalac partnerskih odnosa, prelazi preko kuće strasti i ljubomore, što nepovoljno utiče na odnos sa partnerom, naročito u vreme mladog Meseca u Devici, 3. septembra.

Zdravlje Izbegavajte brzu hranu.

Foto: Free Images Pixabay

Ribe (20.2 - 20.3)

Posao Napet aspekt između retrogradnog Saturna u vašem znaku i Sunca u, ove nedelje, usporava realizaciju planova, naročito ako se bavite advokaturom ili nekom javnom delatnošću. Aspekti Venere u kući novca, donose vam zaradu ali i vanredne troškove. Retrogradni Uran, posle 1. septembra, pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Neptunom, odlaže dogovore sa osobama koje žive u drugom gradu.

Ljubav Povratak Plutona u Jarca, već početkom perioda, donosi vam interesovanje osobe koju oduvek smatrate prijateljem. Napeti aspekti mladog Meseca u Devici, 3. septembra, najavljuju trzavice i rasprave sa dugogodišnjim partnerom. Ulazak Marsa u kuću ljubavi, posle godinu i po, 4. septembra, nagoveštava ljubomorne scene.

Zdravlje Nervoza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA PARAOLIMPIJSKIM IGRAMA: Nebojši Đuriću oduzeta srebrna medalja!