DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 1. SEPTEMBAR: U Biku se budi uspavana strast, Lava stižu nerešeni odnosi iz prošlosti, Strelac da se kloni svađe

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

31. 08. 2024. u 23:00

SAZNAJTE šta vas u nedelju 1. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 1. СЕПТЕМБАР: У Бику се буди успавана страст, Лава стижу нерешени односи из прошлости, Стрелац да се клони свађе

Foto: Free Images Pixabay

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Vaš vladalac Pluton, koji upravlja i vašim finansijama, retrogradnim hodom vraća se u Jarca, 1. septembra, kada i Uran kreće retrogradno, donoseći vam zakasnele isplate i završetak nekih poslova. Flert sa starom simpatijom u večernjim satima.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Uran kreće retrogradno ka asteroidu Gold u vašem znaku, donoseći vam zaradu preko nekretnina, organske hrane, antikviteta. I Pluton, vladalac partnerskih odnosa, kreće retrogradno i pravi trigon sa Venerom, budeći uspavane strasti.

Blizanci (22.5 - 21.6)

Uran danas kreće retrogradnim hodom prema asteroidu Gold u vašoj kući tajni, donoseći vam novac, preko stranaca. Povratak Plutona u kuću erotike i finansija, takođe vam donosi novac, ali i buru strasti na emotivnom planu.

 

Rak (22.6 - 22.7)

Vladalac vaših finansija i konkurencije, Uran, danas kreće retrogradnim hodom, kada se i Pluton vraća u vašu sedmu kuću, donoseći vam povećanje zarade, preko ortakluka sa ljubavnim ili poslovnim partnerom. Susret s nekim ko nosi uniformu na radu.

 

Lav (23.7 - 22.8)

Uran, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, danas kreće u višemesečni retrogradni hod a Pluton se vraća u Jarca, što će nepovoljno uticati na planove privatnika. Nerazrešeni odnosi sa nekim iz vaše prošlosti, ponovo su na dnevnom redu.

Devica (23.8 - 22.9)

Povratak Plutona u vašu petu kuću donosi vam inspiraciju i motivaciju ako e bsavite poslom koji ima veze sa umetnošću, decom, sportom. Povedite više računa o komunikaciji sa partnerom, naročito ako ste u braku.

Vaga (23.9 - 22.10)

Uran kreće retrogradno 1. septembra, kada se i Pluton vraća u Jarca, donoseći vam dobitke preko nasledstva ili ebračnog partnera. Ukoliko ste usred nekog sudskog procesa, može biti rešen u vašu korist. Susret sa starom simpatijom.

Škorpija (23.10 - 22.11)

Uran kreće retrogradnim hodom preko vaše sedme kuće, 1. septembra, kada se i vaš vladalac Pluton vraća u Jarca, zbog čega bi trebalo da obratite više pažnje na finansije i komunikaciju sa nekadašnjim poslovnim partnerima.

Strelac (23.11 - 21.12)

Uran kreće retrogradno preko vaše kuće posla, donoseći vam novac preko završetka posla sa nekretninama. Pluton se vraća u Jarca i pravi napet aspekt sa Merkurom, vladaocem partnerskih odnosa, što nagoveštava rasprave sa voljenom osobom.

Jarac (22.12 - 20.1)

Uran kreće retrogradno 1. septembra, kada se i Pluton vraća u vaš znak, donoseći vam novac koji ste duže vreme čekali. zaradu preko nekretnina. Izbegavajte nepotrebne troškove i obratite više pažnje na konkurenciju.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac Uran kreće retrogradnim hodom, u isto vreme kada se i Pluton iz vašeg vraća u vašu 12. kuću, i dalje u trigonu sa Uranom, pa možete da dovršite posao sa nekretninama. Imate podršku osobe na položaju. Više šetajte.

Ribe (20.2 - 20.3)

Plutonov povratak u Jarca i retrogradni hod Urana, vladaoca vaših planova i kontakata sa strancima, od danas, odlaže ili usporava dogovore, naročito ako se bavite trgovinom, transportom ili često putujete zbog posla. Prehlada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VEST KOJU PIKSI NE ŽELI DA ČUJE: Još jedan fudbaler propušta utakmice Lige nacija?