VUKOVCIMA PO 50.000 DINARA: Opština Lazarevac nagradila najbolje đake

B.B.

01. 09. 2024. u 19:03

OPŠTINA Lazarevac nagradila je vukovce osnovnih i srednjih škola sa po 50.000 dinara.

ВУКОВЦИМА ПО 50.000 ДИНАРА: Општина Лазаревац наградила најбоље ђаке

foto: Opština Lazarevac

Uz čestitke najuspešnijim đacima, predsednik opštine Tomislav Rikanović je istako da će ova lokalna samouprava nastaviti da podržava   mlade talente i obrazovanje, jer se  samo kroz obrazovanje može izgraditi snažnija i uspešnija zajednica.

- Prošla školska godina bila je izuzetna za našu zajednicu, imali smo 67 učenika sa Vukovom diplomom, od kojih je trinaestoro proglašeno za učenike generacije - rekao Rikanović. -  Školska godina tek počinje, a za mesec dana kreće i fakultetska godina, i nadamo se da će vam ovaj novac, za koji danas potpisujemo ugovore, pomoći da nabavite sve što vam je potrebno za uspešan početak.

Rikanović se zahvalio roditeljima, što ulažu trud u obrazovanje svoje dece i što zajedno sa predstavnicima lokalne samouprave rade na izgradnji bolje budućnosti. Učenicima je poželeo uspešnu školsku godinu i još veće uspehe u budućnosti.

Pre potpisivanja ugovora o dodeli novčanih nagrada, predsednik opštine Tomislav Rikanović, predsednik Skupštine Bojan Sinđelić i Aleksandar Dimitrijević, član Veća zadužen za obrazovanje, uručili su prošlogodišnjim učenicima generacije nagrade koje je Grad Beograd opredelio za njih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVO ZBOG ČEGA JE SRBINU ODUZETA MEDALJA U PARIZU: Ovaj potez ih otkrio