DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 2. SEPTEMBAR: Blizanci da se čuvaju prevare, Devica razmišlja o romansi preko posla, Jarac da se pazi za volanom

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

01. 09. 2024. u 22:30

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u znak Device, šta vas u ponedeljak 2. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 2. СЕПТЕМБАР: Близанци да се чувају преваре, Девица размишља о романси преко посла, Јарац да се пази за воланом

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec ulazi u Devicu i pravi sekstil sa vašim vladaocem Marsom, donoseći vam zaradu, posebno ako se bavite uslužnim delatnostima, građevinarstvom, nekretninama, arhitekturom. Aspekt sa Neptunom čini vas pomalo rasejanim i konfuznim.

 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Aspekt između Meseca u kući i vašeg vladaoca Venere u kući posla, donosi vam uvećanje prihoda, naročito preko kreativnih i projekata u vezi sa sportom ili obrazovanjem dece. Ponašanje jednog prijatelja može da vas razočara. Stomačne tegobe.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Pozicija vašeg vladaoca Merkura, koji upravlja i Devicom u koju danas ulazi Mesec, donosi vam šanse za lepu zaradu preko posla sa strancima, putovanja, obrazovanja, pravnih procesa. Vodite računa da vas neko ne prevari. Nesanica.

 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Odgovara vam pozicija vašeg vladaoca Meseca koji danas ulazi u Devicu, jer može da vam donese novac iz tajnog izvora prihoda ili paralelnog posla. Naglašen znak Blizanaca, nagoveštava poznanstvo s nekim preko interneta.

 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Aspekti Merkura, koji upravlja vašim poslovima, podstiču vašu ambiciju i potrebu da se istaknete u nekom projektu. Mesec u inkonjunkciji sa Neptunom, upozorava na oprez kada je reč o finansijsama. Voljena osoba pokazuje znake ljubomore.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Jupiter u sekstilu sa vašim vladaocem Merkurom, koji upravlja i vašom karijerom, donosi vam novac ako se bavite delatnostima koja podrazumevaju kraća putovanja. Mesec u vašem znaku, pod uticajem ljubavnih planeta, nagoveštava romansu na poslu.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec u kući tajni pravi dobre aspekte sa vašim vladaocem Venerom i Marsom koji upravlja partnerskim odnosima, donoseći vam zaradu preko honorarnog posla. Susret sa atraktivnom osobom na kraćem putut. Pazite se slatkorečivih kolega.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Aspekt između Venere, vladaoca partnerskih odnosa i Meseca u kući društvenog života, donosi vam poznanstvo s nekim preko prijatelja. Pozicija vašeg vladaoca Plutona upozorava na opasnost od skandala, ako ste preko posla prisutni u javnosti.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Merkur, koji upravlja partnerskim odnosima, pravi sekstil sa vašim vladaocem Jupiterom, donoseći vam udvaranje zauzete osobe. Mesec u kući karijere, u aspektu sa retrogradnim Neptunom, donosi inspiraciju umetnicima, ali i opasnost od prevare.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Aspekt Meseca koji danas ulazi u vašu devetu kuću sa retrogradnim Plutonom u vašem znaku, nepovoljno utiče na realizaciju vaših planova sa strancima, izdavaštvom ili u vezi sa stručnim usavršavanjem. Pazite se za volanom.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Aspekti Meseca u kući novca sa vašim vladaocem Uranom i Venerom u kućama privatnog života i inostranstva, donoseći vam zaradu, ali i vanredne troškove preko porodičnog biznisa i kontakata sa strancima. Promenljivo raspoloženje.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, odgovara umetnicima, ali i upozorava na oprez sa finansijsama rođene u prvoj i trećoj dekadi koje se bave uslužnim ili poslovima koji zahtevaju preciznost. Ljubavni partner nešto krije od vas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA GUBI ZATO ŠTO POBEĐUJE U KURSKU? Donbas pred padom, Rusi osvojili pet mesta samo u avgustu (MAPA)