DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 3. SEPTEMBAR: Strelac nervozan, Raku stiže novac, Vaga da pazi šta priča

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

02. 09. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam, posle godinu dana, donosi mlad Mesec u Devici, šta vas u utorak 3. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 3. СЕПТЕМБАР: Стрелац нервозан, Раку стиже новац, Вага да пази шта прича

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mlad Mesec u Devici pravi napet aspekt sa Marsom, podstičući vas na akciju ali donosi i vanredne troškove, naročito ako se bavite uslužnom ili delatnošću koja zahteva veliku preciznost. Susret sa osobom koja stiže sa dužeg puta.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera još pravi trigon sa retrogradnim Plutonom koji se vratio u Jarca, što povoljno utiče na odnos i sa ljubavnim ali poslovnim partnerom. Mlad Mesec u kući kreativnosti donosi vam nove mogućnosti za zaradu.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Kvadrat između Jupitera u vašem znaku i mladog Meseca u kući privatnosti, donosi vam neočekivane troškove, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Rasprava sa partnerom u vezi sa starijim članom porodice. Susret sa Vodolijom.

 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Konjunkcija asteroida Karma i Pandora u vašem znaku pravi trigon sa retrogradnim Saturnom, stavljajući akcenat na neki odnos iz prošlosti. Vaš vladalac, mlad Mesec u trigonu sa retrogradnim Uranom donosi vam novac. Smanjite unos šećera.

 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Pozicija vašeg vladaoca Sunca u odnosu na retrogradni Saturn donosi vam odlaganje poslova i nesporazume sa saradnicima. Mlad Mesec u Devici privatnicima donosi zaradu preko aranžmana sa nekadašnjim poslovnim partnerima. Susret sa Ovnom.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Mlad Mesec u vašem znaku pravi napete aspekte, ali i jedan harmoničan, trigon sa Uranom, koji vam donosi zaradu preko nekretnina i IT-sektora. Asteroid Amor, slobodnim Devicama donosi romantičan susret sa osobom sa posla.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Napeti aspekti mladog Meseca u vašoj kući ograničenja, upozorava da povedete računa o svojim izjavama. Asterod Eros u kući ličnosti, septembarskim Vagama donosi strastveni susret sa šarmantnom osobom. Unosite više vitamina.

 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Mars obrazuje napet aspekt sa mladim Mesecom u Devici, što može da vam donese odlaganje planova ili susreta sa prijateljima. Opozicija sa retrogradnim Saturnom u kući ljubavi, nagoveštava zahlađenje odnosa sa voljenom osobom.

 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Napet aspekt između mladog Meseca u kući karijere i vašeg vladaoca Jupitera u kući partnerskih odnosa, upozorava na oprez sa finansijama. Voljena osoba spremna je da vam izađe u susret kada je reč o realizaciji jednog projekta. Nervoza.

 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mlad Mesec u opoziciji sa vašim vladaocem Saturnom koji retrogradnim hodom prelazi preko kuće komunikacija i biznisa, čini vas nervoznim i konfuznim. Možete da očekujete uvećanje zarade, kada je reč o saradnji sa osobama iz inostranstva.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mlad Mesec u kući erotike pravi kvadrat sa Jupiterom u kući ljubavi, pa možete da očekujete strastveni susret sa nekim koga ste se upoznali preko interneta. Novac stiže preko poslova sa prijateljima i kraćih putovanja.

 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Izazovan aspekt između mladog Meseca u kući partnerskih odnosa i vašeg suvladaoca Jupitera u kući privatnosti, donosi vam novac preko privatnog biznisa ili sponzora. Bračni partner očekuje da se setite važnog datuma. Škorpija misli na vas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZA MENE JE ĐOKOVIĆ RIVAL: Tenisko čudo iz Srbije šokiralo javnost