DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 4. SEPTEMBAR: Bika očekuju trzavice u ljubavi, Lav nervozan, Devica ima mogućnost zarade dodatnog novca

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

03. 09. 2024. u 21:01

SAZNAJTE šta vam, posle godinu i po dana, donosi ulazak Marsa u znak Raka, šta vas u sredu 4. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 4. СЕПТЕМБАР: Бика очекују трзавице у љубави, Лав нервозан, Девица има могућност зараде додатног новца

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Napeti aspekti vašeg vladaoca Marsa, koji posle godinu i po, ulazi u Raka, znak u kome je njegov uticaj oslabljen, najavljuju probleme u porodici i privatnom biznisu. Zbog sekstila sa Merkurom, dan je povoljan za dogovore. Osetljiv želudac.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Ulazak Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, posle godinu i po, ulazi u Raka, znak svoga pada, i pravi kvadrat sa vašim vladaocem što upozorava na trzavice u ljubavi i na finansijskom planu. Odložite dogovor o novom poslu. Osetljiva koža.

Blizanci (22.5 - 21.6)

Mesec, vladalac vašeg poslovnog i ali ljubavnog života, pravi sekstil s vašim vladaocem Merkurom, donoseći vam kraći put ili dogovor sa Vagom. Mars, posle godinu i po, ulazi u kuću novca, donoseći vam zaradu, ali i vanredne troškove.

Rak (22.6 - 22.7)

Mars, planeta akcije, posle godinu i po ulazi u vaš znak, donoseći vam priliv energije i entuzijazma, ali i podložnost povredama. Napet aspekt sa vašim vladaocem Mesecom, simbolom emocija i žena, najavljuje trzavice u domu i sa partnerom.

Lav (23.7 - 22.8)

Marsa ulazi u vašu kuću inspiracije i intuicije, posle godinu i po, praveći sekstil sa Merkurom u vašem znaku, što povoljno utiče na dogovore o nekretninama i projektima koji se odnose na naučna istraživanja, medicinu, farmaciju. Nervoza.

Devica (23.8 - 22.9)

Mars, koji upravlja vašim finansijama i erotskim životom, ulazi u kuću planova i prijatelja i pravi sekstil sa vašim vladaocem Merkurom, donoseći vam zaradu preko paralelnih ili honorarnih poslova. Prijatelj vam otkriva prava osećanja.

Vaga (23.9 - 22.10)

Mars, vladalac partnerskih odnosa i posla, posle godinu i po, ulazi u kuću karijere, donoseći vam više obaveza, ali i novca preko medija i zajedničkih projekata sa prijateljima. Voljena osoba je ljubomorna. Osetljivi bubrezi i koža.

 

Škorpija (23.10 - 22.11)

Vaš vladalac Mars, planeta akcije, starsti i povreda, posle godinu i po, ulazi u devetu kuću, i pravi sjajan aspekt sa Merkurom u Lavu, donoseći vam intenzivniju saradnju sa strancima, više putovanja, kao i šansi za stručno usavršavanje.

 

Strelac (23.11 - 21.12)

Posle godinu i po, Mars, koji upravlja vašom intuicijom i ljubavnim životom, ulazi u kuću finansija i strasti, što vam donosi zaradu ali podstiče i ljubomoru voljene osobe. Povoljan dgovor sa osobom koja stiže sa dužeg puta. Nesanica.

Jarac (22.12 - 20.1)

Ulazak Marsa, planete akcije i povreda, u vašu sedmu kuću, posle godinu i po, unosi napetost u odnos sa bračnim ali i poslovnim partnerom. Kvadrat sa Mesecom u kući karijere, donosi rasprave sa nadređenima. Stomačene tegobe.

 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Planeta akcije, Mars, koji upravlja vašom karijerom i načinom donošenja odluka, posle godinu i po, ulazi u kuću svakodnevnih poslova, donoseći vam više obaveza, kao i problema sa saradnicima. Strastveni susret sa osobom sa posla.

Ribe (20.2 - 20.3)

Mars, posle godinu i po, ulazi u vašu kuću ljubavi i pravi napet aspekt sa vašim vladaocem, retrogradnim Neptunom, u vašem znaku, donoseći vam trzavice sna emotivnom planu. Kvadrat sa Venerom u kući strasti nagoveštava ljubomorne scene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZA MENE JE ĐOKOVIĆ RIVAL: Tenisko čudo iz Srbije šokiralo javnost