OVO SE DEŠAVA POSLE 1,5 GODINE Astro savet za sredu, 4. septembar: Mars je u Raku - Na udaru su najviše četiri horoskopska znaka

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

04. 09. 2024. u 07:00

MARS, simbol akcije, energije, jačeg pola, sporta, fizičkog rada, hrabrosti, borbe, seksa, posle godinu i po dana, 4. septembra, ulazi u znak Raka, gde ostaje do 4. novembra.

ОВО СЕ ДЕШАВА ПОСЛЕ 1,5 ГОДИНЕ Астро савет за среду, 4. септембар: Марс је у Раку - На удару су највише четири хороскопска знака

Foto: Piksabej

Njegov tranzit će najviše uticati na kardinalne znake, Rakove, Vage, Jarčeve i Ovnove, jer će obrazovati napete aspekte sa Suncem ovih znakova.

Čim uđe u četvrti zodijački znak, Mars će formirati sekstil sa Merkurom u Lavu, kvadrate sa Venerom u Vagi i retrogradnim Neptunom u Ribama, kao i inkonjunkciju sa retrogradnim Plutonom u Jarcu. Ali, o tome više u današnjem dnevnom horoskopu.

Mars planeta dominira nagonima, strastima, stvara osećaj nadmoći i podstiče takmičarski duh. Vlada Ovnom i Škorpijom, u egzilu (oslabljen) je u Vagi i Biku, a egzaltiran u Jarcu, tako da je Rak znak njegovog pada.

Dobro aspektovan Mars donosi uspeh i moć, međutim, u lošim aspektima ili retrogradnom hodu, njegova moć je oslabljena. Pošto ova planeta simblizuje i jači pol, a Rak dom i porodicu, može se zaključiti da će muškarci biti agresivniji prema emotivnim partnerkama i članovima porodice.

Mars predstavlja i seksualnu moć, pa će muški libido takođe biti oslabljen do 4. novembra, kada Mars napušta znak Raka i ulazi u Lava.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZA MENE JE ĐOKOVIĆ RIVAL: Tenisko čudo iz Srbije šokiralo javnost