DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 5. SEPTEMBAR: Škorpiji dobar dan za posao, Strelac da pazi kako troši novac, Ribe očekuje kraće putovanje

Astrolog: Marina Jungić Milošević

04. 09. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi konjunkcija Meseca i Venere u Vagi, šta vas u četvrtak 5. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa članovima porodice...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 5. СЕПТЕМБАР: Шкорпији добар дан за посао, Стрелац да пази како троши новац, Рибе очекује краће путовање

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitate horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.


 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec prelazi preko Venere u komunikativnoj Vagi, praveći trigon sa vašim vladaocem Plutonom u kući karijere što vam donosi podršku nadređenih i novac. Kvadrat sa Marsom upozorava na rasprave sa partnerom i opasnost od povreda.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec prelazi preko vašeg vladaoca Venere u kući posla, pod uticajem Plutona, koji upravlja partnerskim odnosima, čineći vas spremnim da se angažujete u okviru posla sa strancima koji može da vam donese lepu zaradu. Konflikti sa saradnicima.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Pozicija vladaoca vaših finansija, Meseca, u kući ljubavi i kreativnosti, donosi vam šansu da započnete ili realizujete već postojeći projekat u okviru kreativnog ili sportskog projekta, kao i porodičnog biznisa. Smanjite unos šećera.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec blizu Venere u kući privatnog života, pod uplivom moćnog Plutona iz Jarca, nagoveštava mogućnost zajedničke saradnje sa ljubavnim ili poslovnim partnerom. Razmišljate o angažmanu u okviru društvenog projekta. Nesanica.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u kući biznisa i načina na koji donosite odluke, naglašava vašu intuiciju ali i sklonost ka dramatizovanju odnosa sa voljenom osobom. Napet aspekt sa Marsom u kući prepreka, podstiče vašu ambiciju i potrebu za trošenjem novca.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Sa Mesecom u kući posla pada vam na pamet ideja o ulaganju u zajednički projekat sa strancima ili angažovanju u okviru jednog medijskog projekta. Očekuje vas susret sa Rakom koga niste dugo videli. Voljena osoba ima utisak da ste je zapostavili.

 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec prelazi preko Venere u vašem znaku i obrazuje sjajne trigone sa Plutonom i Uranom, donoseći vam promene u okviru posla koji može da vam donese dvostruku zaradu. Pozicija vašeg Marsa, najavljuje rasprave sa voljenom osobom.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Pluton u trigonu sa Mesecom i Venerom u kući intuicije, donosi vam povoljan ishod dogovora u četiri oka s nekim ko želi da sarađuje s vama. Pozicija Venere podstiče vašu ambiciju ako ste preko posla prisutni u javnosti.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Trigon između Meseca blizu Venere i Plutona u kući novca, čini vas spremnim da se maksimalno angažujete kada se radi o velikom društvenom projektu. Pozicija vašeg vladaoca Jupitera, upozorava da obratite više pažnje na troškove.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec, koji vlada partnerskim odnosima, u kući karijere, obrazuje konjunkciju sa Venerom i trigon sa Plutonom, planetom bogatstva u vašem znaku, donoseći vam saradnju sa emotivnim ili poslovnim parnterom. Vanredni izdaci u večernjim satima.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec i Venera u devetoj kući, dobro aspektovani sa vašim vladaocem, Uranom, kao i sa retrogradnim Plutonom, simbolom moći, obećava uvećanje prihoda preko nekretnina, saradnje sa strancima, predavaštva ili stručnog usavršavanja.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Sa Mesecom i Venerom u kući novca i rizika, poslušajte savet prijatelja u vezi sa jednim projektom ili investicijom. Moguć odlazak na kraći put sa osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata. Proverite nivo šećera u krvi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Nećete verovati šta je Ju-Es open odlučio