DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 7. SEPTEMBAR: Lav razmišlja o privatnom poslu, Jarca muči nesanica, Vodoliju očekuje svađa sa partnerom

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

06. 09. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u Škorpiju, šta vas u subotu 7. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa članovima porodice...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 7. СЕПТЕМБАР: Лав размишља о приватном послу, Јарца мучи несаница, Водолију очекује свађа са партнером

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.


 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u znaku Škorpije, u koji "pada" kuća finansija, pravi trigon sa Marsom, donoseći vam uspeh ako vaše zanimanje ima veze sa sportom, medicinom, rukovanjem novcem. Posvećeni ste ljubavnom partneru, kao i članovima porodice. Glavobolja.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Pozicija Meseca u kući partnerskih odnosa nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom, donoseći sumnje, ljubomoru, posesivnost. Napet aspekt sa Uranom u vašem znaku upozorava na moguće rasprave sa ženama, kao i nagle promene planova. Više šetajte.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Sekstil između Meseca u Škorpiji i vašeg vladaoca Merkura, koji upravlja vašim finansijama, u prepodnevnim satima, odgovara majskim Blizancima. Susret sa nekim koga poznajete preko poslovnih kontakata, prerasta u ozbiljnu vezu. Nesanica.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko znaka Škorpije, koji zahvata kuću ljubavi i kreativnosti, i pravi sjajan aspekt sa Marsom u vašem znaku, donoseći vam uvećanje prihoda. Emotivni partner impulsivno reaguje na neki vaš predlog.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Pozicija Meseca u kući privatnog života i Merkura najavljuje mogućnost pokretanja privatnog biznisa. Podložniji ste uticaju voljene osobe i prihvatanju njenih stavova. Aspekti vašeg vladaoca Sunca po podne utiču na bolji odnos sa partnerom. Bol u leđima.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Merkur, planeta komunikacija, vladalac vašeg znaka, pre podne formira sekstil sa Mesecom u kući biznisa i kraćih putovanja, donoseći vam dogovor sa osobom na položaju. Rak vam šalje romantičnu poruku. Proverite krvnu sliku.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec u kući posla pravi trigon sa Marsom u kući karijere, donoseći vam uspešan dogovor sa nadređenima a Jupiter u kući ideja, nove paralelne ili honorarne angažmane. Jedan Strelac želi da vas vidi što pre. Više se odmarajte.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec u vašem znaku obrazuje trigon sa vašim vladaoecm Marsom u devetoj kući, donoseći vam kontakte sa strancima i odlazak na kraći put. Prilagodite se željama voljene osobe, naročito ako se radi o jednom Biku. Bol u leđima.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Vaš suvladalac Neptun, u kući privatnog života formira izazovan aspekt sa Mesecom u kući prepreka, pa nije trenutak da insistirate na započinjanju neke samostalne delatnosti. Novac vam stiže preko nekretnina i kraćih putovanja. Unosite više vitamina.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec prelazi preko kuće neočekivanih situacija obrazujući kvadrat sa Plutonom u vašem znaku, pa bi trebalo da izbegavate rasprave sa ženama. Stara simpatija ponovo želi da uđe u vaš život. Izbegavajte nepotrebne troškove. Nesanica.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Aspekt između Meseca u kući karijere i vašeg vladaoca, retrogradnog Urana u Biku, donosi vam zaradu preko nekretnina, arhitekture, stranaca. Pozicija Sunca koje upravlja partnerskim odnosima, upozorava na trzavice sa voljenom osobom.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Napet aspekt između Meseca u devetoj kući i vašeg vladaoca, Neptuna, upozorava da se prilagodite novim okolnostima ukoliko planirate nastavak saradnje sa strancima. Susret sa osobom koja često putuje zbog posla. Pazite se u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVAT BAŠ NISKO PAO: Nekadašnji rival Novaka Đokovića i Ju-Es opena proživljava težak period