OVO SE DEŠAVA JEDNOM U 12 GODINA Astro savet za subotu 7. septembar: Nikako ne stupajte u brak i ne počinjite zajednički život

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

07. 09. 2024. u 07:00

VENERA, planeta ljubavi i novca, u Vagi, znaku braka, 7. septembra, ulazi u trigon sa Jupiterom u komunikativnim Blizancima, koji se dešava jednom u 12 godina.

ОВО СЕ ДЕШАВА ЈЕДНОМ У 12 ГОДИНА Астро савет за суботу 7. септембар: Никако не ступајте у брак и не почињите заједнички живот

Foto Pixabay free images

Zato će mnogi do 20. septembra, poželeti da uplove u bračne vode i mogu dobiti bračnu ili ponudu za život pod zajedničkim krovom.

Ipak, bolje bi bilo da tako značajnu odluku odlože za iduću godinu, kada će Jupiter, ući u Raka, znak svoje egzaltacije u kome je izuzetno jak. To je prvi razlog.

Drugi razlog je taj što Jupiter sada prelazi preko znaka u kome je njegov uticaj oslabljen, Blizance (gde ostaje do juna 2025. godine) i pravi kvadrat sa retrogradnim Saturnom u Ribama. Ovaj naporan aspekt otežava razne životne situacije, pa i ulazak u brak ili zajednički život.

Treći razlog je što će 18. septembra biti delimično pomračenje Meseca, simbola emocija, kada se ne preporučuje donošenje važnih životnih odluka, pa ni ulaska u bračne vode.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN ČISTOG VAZDUHA ZA PLAVO NEBO: Put ka održivoj budućnosti kroz obnovljive izvore energije