DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 8. SEPTEMBAR: Vaga da pazi kako troši novac, Strelac nervozan, Jarac da pazi šta priča

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

08. 09. 2024. u 07:00

SAZNAJTE šta vas u nedelju 8. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 8. СЕПТЕМБАР: Вага да пази како троши новац, Стрелац нервозан, Јарац да пази шта прича

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u kući finansija, pravi napet aspekt sa Uranom na fiksnoj zvezdi Algol, donoseći vam vanredne izdatke, naročito ako se bavite građevinskim radovima, nekretninama, sređivanjem stambenog ili poslovnog prostora. Glavobolja.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Neptun u trigonu sa Mesecom, koji kućom biznisa, pruža vam mogućnost realizacije kreativnih ideja, ako ste preko posla prisutni u javnosti. Pozicija vašeg vladaoca Venere donosi vam dvostruku zaradu. Poslušajte savet Riba.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur pravi napet aspekt sa Mesecom, vladaocem finansija, u kući posla, pa izbegavajte nepotrebne troškove i donošenje važnih odluka. Dopadaju vam se dve osobe, zauzeta i mlađa, slobodna. Rasprave sa saradnicima, rođacima, komšijama.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, u kući ljubavi i kreativnosti, pruža vam šansu za pokretanje zajedničkog posla sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Pazite, mogući su vanredni troškovi, ako se bavite obrzovanjem mladih, sportom, umetnošću.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u Škorpiji obrazuje sekstil sa vašim vladaocem Suncem, što naglašava vašu intuiciju, ali donosi trzavice u domu i porodici. Julske Lavove očekuje uvećanje zarade, dok avgustovski treba da paze ako planiraju ulaganje u nove poslove..


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Mesec u kući mentalnog stanja, pravi izazovan aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, podstičući vas na pravljenje dugoročnih poslovnih planova. Dobijate poziv za izlazak od jednog Bika. Emotivni partner je sklon promenama raspoloženja.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Prelazak Meseca preko kuće posla donosi vam manje dobitke, ako se bavite advokaturom, modom, dizajnom. Povedete više računa o troškovima. Izbegavajte rasprave sa ženama. Slobodne Vage očekuje strastveni susret sa Strelcem.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec, vladalac devete kuće, prelazi preko vašeg znaka i pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, donoseći vam aranžmane sa strancima. Konjunkcija sa asteroidom Fantazija, kasno uveče, donosi vam kontakt sa nekim ko vas obožava.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec u kući ograničenja obrazuje napet aspekt sa fiksnom zvezdom Algol, zbog čega uzrok nervoze može biti povećan obim posla, ali i odnos sa ljubavnim partnerom. Upoznavanje sa interesantnom osobom preko prijatelja. Više šetajte.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Vaš vladalac Saturn pravi trigon sa Mesecom u 11. kući, donoseći vam podršku podršku i osoba na položaju. Skloni ste nelogičnim zaključcima, vodite računa o svojim izjavama u javnosti. Imate utisak da partner nešto krije od vas.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec u kući karijere pravi opoziciju sa Plutonom što podstiče vašu ambiciju ali i upozorava na oprez prilikom dogovora o novim projektima. Poslušajte savet Lava. Osoba koju poznajte preko posla, pokazuje da joj se dopadate.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec u kući kontakata sa strancima, putovanja i obrazovanja, donosi vam ponudu za isplativ posao. Jedna Škorpija kojoj ste već duže vreme opsesija, šalje vam poziv za izlazak. Bračni partner je sklon preterivanju u svnjemu. Izbegavajte alkohol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODMAH REŠITE TO Vučiću prišao meštanin Donje Trešnjice, predsednik munjevito reagovao (FOTO)