DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 9. SEPTEMBAR: Lava muči nesanica, Jarac da pazi pri sklapanju ugovora, Ribe u raspravama sa partnerom

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

08. 09. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi ponovni ulazak Merkura u znak Device, šta vas u ponedeljak 9. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa članovima porodice...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 9. СЕПТЕМБАР: Лава мучи несаница, Јарац да пази при склапању уговора, Рибе у расправама са партнером

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Nove poslovne ponude stižu privatnicima, kao i zaposlenima u zdravstvu, uslužnim delatnostima. Pošto dosta vremena boravite na poslu, moguća je i romansa sa Vagom ili Blizancima. Imate pomoć jedne Vodolije i Bika.

 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Sa Uranom u vašem znaku i Mesecom u kući novca, ne odustajete od isplativog projekta sa strancima. Stalo vam je do mišljenja vaših saradnika. Intrigira vas neko ko se ponaša prilično tajanstveno. Proverite hormonski status.

 

Blizanci (22.5 - 21.6)

Sa Mesecom u Strelcu, dobro aspektovanim u odnosu na Neptun u polju karijere, treba da se okrenete saradnji sa strancima, najverovatnije iz prekookeanskih zemalja. Prilika za druženje imate na pretek, a Vodolija vam daje do znanja da misli na vas.
 

Rak (22.6 - 22.7)

Merkur ulazi u kuću biznisa a Mesec u kuću svakodnevnih obaveza, donoseći vam dogovore o novim projektima. Susret na kraćem putu sa dinamičnom osobom, dok zauzete očekuju rasprave sa dugogodišnjim partnerom. Unosite više vitamina.

Lav (23.7 - 22.8)

Povratak Merkura u Devicu, donosi vam dodatni izvor prihoda, preko koga vam se pruža i imate mogućnost usavršavanja ili putovanja u inostranstvo. U ljubavi ste rastrzani, jer vam osećanja govore jedno, a razum drugo. Nesanica.
 

Devica (23.8 - 22.9)

Vaš vladalac Merkur, koji upravlja i vašom karijerom, vraća se u vaš znak, donoseći vam brojne kontakte i dogovore o novim poslovima. Jedan romantični Bik, potrudiće se da vam pokaže koliko mu značite. Čuvajte se virusnih infekcija.

 

Vaga (23.9 - 22.10)

Mada vam koncentracija danas nije jača strana, jer Merkur ulazi u vašu 12. kuću, novac vam pristižee preko honorarnog angažmana. Na kraćem putu ili večernjem događaju, možete da upoznate jednog Strelca. Osetljiv koštano-zglobni sistem.

 

Škorpija (23.10 - 22.11)

Odgovara vam tranzit Meseca preko Strelca, jer vam donosi novac, preko posla sa nekretninama ili zajedničkog posla sa vodenim znakom. Ipak, budite oprezniji prilikom potpisivanje ugovora. Čuvajte vredne sitnice. Podložnost povredama.

 

Strelac (23.11 - 21.12)

Imate šanse da uvećate prihode preko posla koji će imati uticaja na dalji tok vaše karijere. Poslušajte savet Bika ili Riba. Partner ima dovoljno razloga da posumnja u vašu iskrenost prema njemu. Podložnost sportskim povredama.

 

Jarac (22.12 - 20.1)

Ne prija vam današnja pozicija Meseca u kući ograničenja, jer ne možete da date svoj maksimum na poslu. Dopada vam se jedan Bik ili Vodolija. Ulazak Merkura u Devicu upozorava na dodatni oprez prilikom sklapanja dogovora, kao i u saobraćaju.

 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Merkur se danas vraća u vašu osmu kuću, donoseći vam novac ali i vanredne troškove. U rešavanju finansijskih problema, ometa vas Saturn u Ribama, odnosno, osoba sa kojom ste nekada radili. Jedan Lav misli na vas. Stomačne tegobe.

 

Ribe (20.2 - 20.3)

Povratak Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, u Devicu, opominje na dodatni oprez, ako se bavite pravnim poslom ili ste prisutni na javnoj sceni. Rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom vas iscrpljuju. Proverite hormonski status.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ANKETA NOVOSTI Da li Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić zaslužuju novi Piksijev poziv?