DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 10. SEPTEMBAR: Bika očekuju vanredni troškovi, Vagi potreban odmor, Vodoliju očekuje romantičan susret

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

09. 09. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vas u utorak 10. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 10. СЕПТЕМБАР: Бика очекују ванредни трошкови, Ваги потребан одмор, Водолију очекује романтичан сусрет

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u devetoj kući, u trigonu sa Neptunom, donosi vam uvećanje prihoda preko osoba iz prekookeanskih zemalja. Aspekt sa Venerom, vladaocem partnerskih odnosa, nagoveštava odlazak na zajednički put sa voljenom osobom. Izbegavajte brzu hranu.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Vladalac kuće biznisa, Mesec, u kući finansija, podstiče vaše napore da uspešno realizujete umetnički ili projekat u vezi sa inostranstvom. Vanredni troškovi zbog sređivanja stambenog ili poslovnog prostora. Rak misli na vas.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec pravi sekstil sa Plutonom donoseći vam uvećanje prihoda preko saradnje sa partnerima iz inostranstva. Pozicija vašeg vladaoca Merkura, simbola logike, u prepodnevnim satima, čini vas sklonim nelogičnim odlukama. Smanjite unos šećera.

 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u Strelcu, donosi vam novčane dobitke, preko poslova koji podrazumevaju putovanja i kontakte sa strancima. Konflikti sa voljenom osobom, članovima porodice i nadređenima. Izbegavajte konzerviranu hranu.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec pravi sekstil sa vašim vladaocem Suncem u kući posla, donoseći vam zaradu preko nekretnina, uslužnih i intelektualnih delatnosti, kao i preko kontakata sa strancima. Voljena osoba nije iskrena prema vama kada je reč o prošlosti.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, planeta biznisa i komunikacija, donosi vam uspeh preko poslova u vezi sa dizajnom, modom, negom, trgovinom antikvitetima ili nakitom, umetnošću. Rasprava sa članovima porodice. Provodite više vremena u društvu prijatelja.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Sa Venerom u vašem znaku omiljeni ste i popularni u društvu. Neptun, simbol mašte i inspiracije, u trigonu sa Mesecom, donosi vam uvećanje prihoda preko intelektualnih ili poslova preko kojih ste prisutni u javnosti. Potreban vam je odmor.

 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec u kući posla, pod uplivom vašeg vladaoca Plutona, donosi vam uvećanje prihoda preko poslova od državnog značaja i nekretnina. Saradnja sa Ribama, obećava uspeh i zaradu ako ste preko posla prisutni u javnosti. Izbegavajte gazirane napitke.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Tranzit Meseca preko vašeg znaka, donosi vam šanse za zaradu preko saradnje sa strancima, turizma, posla koji podrazumeva češća putovanja i stručnog usavršavanja u inostranstvu. Rasprave sa emotivnim partnerom. Unosite više tečnosti.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Pozicija Meseca u kući prepreka, pod uplivom vašeg vladaoca Saturna, planete kašnjenja i prošlosti, usporava ili odlaže dobar deo vaših planova. Osoba koju poznajete preko poslovnih kontakata daje vam do znanja da joj se sviđate.

 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec u kući društvenog života donosi vam mogućnost dogovora o isplativom projektu sa strancima. Aspekti sa Neptunom i Venerom, planetama ljubavi, nagoveštavaju romantičan susret sa nekim ko odavno želi da se vidi s vama. Oprez u saobraćaju.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec u kući karijere, pod uplivom vašeg vladaoca Neptuna, donosi vam motivaciju, ako se bavite umetnošću, antikvitetima, veb dizajnom. Poznanstvo s nekim preko društvene mreže može da preraste u ozbiljnu vezu. Promenite način ishrane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TEMELJ ZA MEĐUSOBNO RAZUMEVANJE I MIR: Pismenost je osnovno ljudsko pravo, a ne privilegija