DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 11. SEPTEMBAR: Ovnu loš dan za posao, Raka očekuje zahlađenje ljubavnih odnosa, Strelac da pazi šta potpisuje

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

10. 09. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam, posle godinu dana, donosi prva Mesečeva četvrt u Strelcu, šta vas u sredu 11. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 11. СЕПТЕМБАР: Овну лош дан за посао, Рака очекује захлађење љубавних односа, Стрелац да пази шта потписује

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.


 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Prva Mesečeva četvrt u devetoj kući, 11. septembra, pravi više napetih aspekata, što može da odloži ili uspori neke dogovore. Strastvena romansa sa jednom Vagom može da preraste u vezu na duže staze. Promenite način ishrane.

 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Prva Mesečeva četvrt u kući finansija ali i rizika, obrazuje sekstil sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam novac preko kontakata sa strancima, putovanja, obrazovanja. U večernjim satima očekuje vas romantični susret sa jednim Jarcem.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Prva Mesečeva četvrt u sedmoj kući, ove godine pravi opoziciju sa Jupiterom u vašem znaku čineći vas sklonim preterivanju, naročito u trošenju novca. Na koncertu, sportskoj tribini, u kafiću, možete da upoznate jednog Strelca.

Rak (22. 6 - 22. 7)

U vreme prve četvrti vašeg vladaoca Meseca, u kući svakodnevnih aktivnosti, 11. septembra, pokušajte da budete tolerantniji prema saradnicima. Kvadrat sa Saturnom donosi zahlađenje odnosa sa ljubavnim partnerom.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mada maštate o velikim projektima, prva Mesečeva četvrt u Strelcu, 11. septembra, upozorava na opasnost od rizičnih finansijskih poteza. Sekstil sa Venerom, nagoveštava upoznavanje sa šarmantnom osobom na kraćem putu ili predavanju.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Prva Mesečeva četvrt u kući privatnosti, obrazuje sekstil sa Venerom, planetom ljubavi ali i novca, fonoseći vam zaradu preko poslova u vezi sa dizajnom, modom, negom, lepotom. Imate podršku prijatelja u vezi sa nekim društvenim angažmanom.

Vaga

Mesec upravlja vašom karijerom, a njegova prva četvrt u Strelcu, pod uticajem Venere, 11. septembra, donosi vam uvećanje prihoda preko intelektualnih i poslova koji podrazumevaju kraća putovanja. Dopisivanje sa tajnim obožavaocem.

 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Prva Mesečeva četvrt u kući posla, pravi sekstil sa Venerom, donoseći vam zaradu preko kontakata sa strancima iz zemalja Dalekog Istoka. Međutim, neko ometa realizaciju vaših planova. Razmišljate o osobi koju ste upoznali preko posla.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Jednom godišnje, prva četvrt Meseca formira se u vašem znaku, a ove godine, 11. septembra, pravi opoziciju sa vašim vladaocem Jupiterom, pa budite budite oprezniji ukoliko imate neki pravni proces ili potpisivanje ugovora. Jedan Lav misli na vas.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Prva četvrt Meseca u kući ograničenja, 11. septembra, obrazuje naopet aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, što nepovoljno utiče na odnos sa ljubavnim partnerom, ali i pravne procese. Bračni partner želi da vam nametne svoju volju.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

U vreme prve Mesečeve četvrti u Strelcu, pod uticajem Venere iz devete kuće, možete da uvećate prihode preko saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu. Imate podršku Lava. Vanredni troškovi u vezi sa sređivanjem stambenog prostora.

 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Prva Mesečeva četvrt u kući karijere, 11. septembra, pravi kvadrat sa vašim vladaocem Neptunom, pa pazite da vas neko ne prevari ili obmane. Šarmantna osoba koju poznajete preko posla, intrigira vas više nego što ste mogli da zamislite.


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ANĐELKA U BELOM GRLI I LJUBI MUŽA: Glumica podelila fotografije sa crkvenog venčanja - oglasila se i njena kuma