OVO SE DEŠAVA POSLE GODINU DANA Astro savet za sredu, 11. septembar: Otputujte gde želite, započnite nešto novo

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

11. 09. 2024. u 07:00

JEDNOM godišnje, prva Mesečeva četvrt nađe se u Strelcu, znaku kontakata sa strancima, putovanja i obrazovanja, a ove godine formira se na 19. stepenu devetog zodijačkog znaka.

ОВО СЕ ДЕШАВА ПОСЛЕ ГОДИНУ ДАНА Астро савет за среду, 11. септембар: Отпутујте где желите, започните нешто ново

Foto: Shutterstock

Ova faza donosi veće šanse da započnete nešto novo ili da otputujete negde gde odavno želite ili planirate.

Kada je Sunce u Devici, a Mesec u Strelcu, između njih se formira aspekt koji se zove kvadrat, odnosno prva Mesečeva četvrt u Strelcu. Mada donosi sukob između razuma i emocija, kao i između jačeg i nežnijeg pola, ova faza ipak donosi mogućnost da započnete nešto novo. Ili, ako ne znate kada da pokrenete posao koji ima veze sa putovanjima, obrazovanjem, strancima, rođacima vašeg partnera, pravi trenutak za to je prva Mesečeva četvrt u Strelcu.

Međutim, ove godine, pravi sekstil sa Venerom u Vagi, opoziciju sa Jupiterom, planetom koja upravlja Strelcem, kao i napete aspekte sa retrogradnim Saturnom i retrogradnim Neptunom.

Budući da se ove godine formira na 19. stepenu, osim na putovanjima i kontaktima sa strancima, akcenat je na partnerskim odnosima, čemu pogoduje harmoničan aspekt (sekstil) koji Venera u Vagi, planeta ljubavi u znaku partnerskih odnosa, obrazuje sa prvom Mesečevom četvrti.

Ova Mesečeva faza odgovara vatrenim i vazdušnim znacima - Strelcima, Vagama, Lavovima, Ovnovima, Blizancima, Vodolijama, naročito rođenim oko 19. dana u mesecu. Strelci će doduše imati najviše sreće u ljubavi, a što se ostalih oblasti tiče, biće skloni preterivanju u svemu (mada to za njih i nije nešto novo) kašnjenju i prolongiranju poslova (zbog kvadrata sa Saturnom), otežanih okolnosti, pa i prevara (zbog kvadrata sa Neptunom).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUKA PRIJATELJSTVA ZA NAPUŠTENE LJUBIMCE: Meridian fondacija donirala prihvatilištu za pse i mačke u Somboru (VIDEO)