DAN ZA POSLOVE SA NEKRETNINAMA Astro savet za četvrtak, 12. septembar: Mesec je u Jarcu - Uveče se pazite trzavica sa voljenom osobom

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

12. 09. 2024. u 07:00

MERKUR u poslovičnoj, odgovornoj Devici obrazuje harmoničan aspekt sa Mesecom koji danas ulazi u isto tako poslovičan, ambiciozan znak Jarca.

ДАН ЗА ПОСЛОВЕ СА НЕКРЕТНИНАМА Астро савет за четвртак, 12. септембар: Месец је у Јарцу - Увече се пазите трзавица са вољеном особом

Foto: Shutterstock

Ovaj trigon u zemljanim znacima podstiče praktičnu crtu i preduzimljivost, donoseći uspeh i novac, kako zemljanim (Bik, Devica, Jarac) tako i vodenim znakovima (Rak, Škorpija, Ribe), naročito rođenim u prvoj dekadi. Pogoduje poslovima koji imaju veze sa nekretninama, građevinskim radovima, trgovinom, privatnim biznisom, kao i delatnostima koje zahtevaju veliku preciznost.

Mesec u Jarcu danas pravi još jedan dobar aspekt, sekstil sa retrogradnim Saturnom u Ribama, koji takođe pogoduje kupovini, prodaji ili iznajmljivanju nekretnina.

Sa ljubavnim planetama, Venerom i Marsom, Mesec (emocije) danas obrazuje napete aspekte, koji donose trzavice sa voljenom osobom, naročito u večernjim satima.

Izazovni aspekti Meseca sa retrogradnim Neptunom u Ribama i retrogradnim Uranom u Biku, podstiču stres i nervozu, donose promene planova, emocionalnu preosetljivost i probleme sa vodom, kako sa viškom vode u našem organizmu, tako i sa kvarovima na vodovodnim instalacijama i poplavama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ OTKRIO VELIKU PREVARU ATP-a! Nisu ni sanjali da će ovo da se desi