DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 13. SEPTEMBAR: Bika očekuje zanimljiv susret, Devica da izbegava konflikte,Vodolija da pazi na pare i šta potpisuje

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

12. 09. 2024. u 21:05

SAZNAJTE šta vas u petak 13. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 13. СЕПТЕМБАР: Бика очекује занимљив сусрет, Девица да избегава конфликте,Водолија да пази на паре и шта потписује

Foto: Free Images Pixabay

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec se uveče približava Plutonu u kući karijere i pravi trigone sa planetama u zemljanim znacima, donoseći vam novac preko nekretnina i kontakata sa strancima, ali vanredne troškove. Zahlađenje odnosa u ljubavi. Nervna napetost.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Konjunkcija Meseca, simbola emocija i Plutona, planete strasti koja upravlja partnerskim odnosima, u uzdržanom Jarcu, večeras vam donosi susret s nekim čija su osećanja prema vama vrlo intenzivna. Uvećanje prihoda preko putovanja i obrazovanja.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Trigon vašeg vladaoca Merkura i Meseca u kući finansija, donosi vam kontakt s nekim ko živi u drugom gradu, što može rezultirati dogovorom o isplativom poslu. Ali ako se bavite umetnošću, moguće je odlaganje nekog projekta.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Mesec najviše utiče na vaš znak jer njime upravlja a večeras se približava Plutonu, simbolu novca, i pravi trigon sa Suncem, vladaocem vašeg posla, donoseći vam zaradu. Klonite se rasprava sa voljenom i osobom, i ženama, ma kog pola da ste.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Pozicija Meseca blizu Plutona u kući posla, u večernjim satima, povoljno utiče na vaše finansije. Mada ste danas usredsređeni na dosadne, rutinske obaveze, setite se da vam one donose novčane dobitke. Jedan Strelac misli na vas.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Mesec blizu Plutona u kući kreativnosti i sporta, donosi vam uvećanje prihoda preko aranžmana sa strancima. Aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Saturna, upozorava da izbegavate konflikte i rasprave sa autoritetima. Nesanica.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Vladalac kuće karijere, Mesec, blizu Plutona u Jarcu, pravi trigon sa Suncem, što povoljno utiče na vaše planove i finansije. Vaš vladalac Venera u napetim aspektima sa Saturnom i Mesecom, nepovoljno utiče na planiranje projekata sa strancima.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Moćni trigon u zemljanim znacima, u kojem je i Mesec blizu vašeg vladaoca Plutona, planete moći i novca, odgovara vam ako se bavite nekom javnom delatnošću. U večernjim satima, očekuje vas susret sa Ribama. Izbegavajte gazirane napitke.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Sa Mesecom u konjunkciji sa Plutonom u kući posla i novca, fokusirani ste na sportske ili druge aktivnosti koje zahtevaju veliku upornost i izdržljivost. Obratite više pažnje na detalje ugovora o kupovini ili prodaji nekretnina. Nesanica.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Sa Mesecom blizu Plutona u vašem znaku, organizovani ste i usredsređeni na realizaciju planova u vezi sa velikim organizacijama. Ipak, obratite pažnju prilikom dogovora i potpisivanja ugovora sa strancima. Više šetajte.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Sa Mesecom blizu Plutona u kući ograničenja, preispitujete svoje poslovne ali odluke u vezi sa privatnm životom. Nije trenutak za podizanje kredita i rizične finansijske poteze. Neko stiže sa dužeg puta i želi odmah da vas vidi.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Pozicija Meseca, koji upravlja vašim ljubavnim životom, blizu Plutona u kući neočekivanih situacija, usporava neke vaše planove. Imate podršku Bika i Raka. Na nekom večernjem događaju, očekuje vas susret sa osobom iz sveta sporta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

CURE DETALJI TRAMPOVOG MIROVNOG PLANA: Ukrajina zadržava suverenitet, formira se demilitarizovana zona?